Hej wszystkim,
O c5 marzę odkąd pamietam, a ze już 40 na karku to zaczynam odczuwać lekka presję czasowa na spełnienie marzeń, za dużo dzieci, żon, kredytów wiec trzeba podjąć męska decyzje, iść do bociana po siano i zwiedzić trochę świata w mojej przyszłej c5. jestem z okolic Grodziska Mazowieckiego, do usłyszenia i oby zobaczenia!
Piotr
Hej ekipa
- Slavo
- Auto:: BMW K1300S, Corvette C6 LS3,
Re: Hej ekipa
Bardzo dobra decyzja, a mówi się, że po czterdziestce ciągnie człowieka do ziemi (np. działka ogrodnicza)
-
Będziesz tego żałował...pitersc pisze: ↑28 sty 2023, 19:21Hej wszystkim,
O c5 marzę odkąd pamietam, a ze już 40 na karku to zaczynam odczuwać lekka presję czasowa na spełnienie marzeń, za dużo dzieci, żon, kredytów wiec trzeba podjąć męska decyzje, iść do bociana po siano i zwiedzić trochę świata w mojej przyszłej c5. jestem z okolic Grodziska Mazowieckiego, do usłyszenia i oby zobaczenia!
Piotr
... że nie zrobiłeś tego wcześniej. Wiem z autopsji
- Slavo
- Auto:: BMW K1300S, Corvette C6 LS3,
Potwierdzam, dokładnie tak jest. Kupiłbym corvettę mając 18 lat, gdyby było mnie wtedy stać
-
Dzięki koledzy za przywitanie - poszło szybko, czerwona C5 2000 manual, 100k mil - po bardzo lekkiej szkodzie na przednim zderzaku, który nadał się nawet do naprawy. Oczywiście na dniach pochwalę się zakupem Jaram się jak szalony, podobno wersje przed 2001 to same problemy, ale jestem dobrej myśli bo auto wydaje się być mega zadbane i ma dobrą historię carfax.
Do zobaczenia, usłyszenia!
Do zobaczenia, usłyszenia!