Mariusz z Warszawy
-
Mariusz z Warszawy
Witam.
Nazywam się Mariusz i mieszkam po praskiej stronie Warszawy. Motoryzacją amerykańską interesuje się kiedy pamiętam a swoją przygodę z tymi autami zacząłem od kalekiego V6 w pontiacu firebird z 93 r. W między czasie doszedł jeszcze Lincoln w końcu z V8 pod maską. Pół roku temu zmieniłem swojego ukochanego kalekę na Mustanga GT z 2005 lecz auto mnie rozczarowało, codziennie spotykałem takie na mieście Więc mustang został sprzedany a ja zacząłem szukać nowej zabawki, wybór padł albo Trans-Am z LS1 albo corvette c5.
Niecały tydzień temu udało mi się wygrać aukcję w stanach: czarna Corvette C5 z 2004 w automacie z lekko uszkodzonym tyłem (zdjęcia wyśle jak będę miał ciekawsze). Najgorsze jest, że teraz trzeba czekać tyle czasu ale do nowego sezonu na pewno wszystko ogarnę
Pozdrawiam
Nazywam się Mariusz i mieszkam po praskiej stronie Warszawy. Motoryzacją amerykańską interesuje się kiedy pamiętam a swoją przygodę z tymi autami zacząłem od kalekiego V6 w pontiacu firebird z 93 r. W między czasie doszedł jeszcze Lincoln w końcu z V8 pod maską. Pół roku temu zmieniłem swojego ukochanego kalekę na Mustanga GT z 2005 lecz auto mnie rozczarowało, codziennie spotykałem takie na mieście Więc mustang został sprzedany a ja zacząłem szukać nowej zabawki, wybór padł albo Trans-Am z LS1 albo corvette c5.
Niecały tydzień temu udało mi się wygrać aukcję w stanach: czarna Corvette C5 z 2004 w automacie z lekko uszkodzonym tyłem (zdjęcia wyśle jak będę miał ciekawsze). Najgorsze jest, że teraz trzeba czekać tyle czasu ale do nowego sezonu na pewno wszystko ogarnę
Pozdrawiam
- Michał
- Auto:: Chevrolet Corvette C5 Convertible
Re: Mariusz z Warszawy
Witaj, dobrze że wybrałeś Corvette. Jeśli byłbyś zainteresowany to mam jakieś części na tył, ale to na pw jak już ją ściągniesz
- Patryk
Witaj
Tez kiedys zaczynałem z fbody - camaro v8 88 rok. Vetta w modelu c5 to dobry wybór , tylko ten automat
Tez kiedys zaczynałem z fbody - camaro v8 88 rok. Vetta w modelu c5 to dobry wybór , tylko ten automat
- smerf
- Auto:: Corvette C5-coupe/manual-wersja Europa
Bardzo dobry wybór C5-ka a automat super sprawa powodzenia
Galeria zdjęć C5 http://www.fotosik.pl/slideshow.php?id= ... angkalinka" onclick="window.open(this.href);return false;
- Lukas134
- Auto:: Corvette C4 89 & C6 06
Witamy No i czekamy na pierwsze zdjęcia w Polsce
- Darek Vette
Witaj.Dawaj foty
-
Dzięki za miłe przywitanie. Fotki dostane jakoś jutro bo auto jest już na placu szykowane do transportu. A automat wybrałem specjalnie bo autem chce jeździć też moja żona a i na Warszawskie korki to ideał bo w sezonie auto ma mi służyć jako codzienne auto. O C5 marzyłem jak kupowałem firebirda ale wtedy nie ta kasa
- pancerz7
- Auto:: ZR1
Witaj serdecznie
może te korki to jedyny "plus" vetty w automacie
bo innych osobiście nie znam (przecież corvette "musi być w manualu ":(:(:( - oczywiście to tylko moja wizja od zawsze
aczkolwiek jak ktoś szuka Corvette w automacie to naprawdę ma z górki, i mega ułatwiony temat...
na 30 automatów 1 manual i to jeszcze ulep masakra :/
A na marginesie szczere gratulacje z zakupu i szybko pochwal się swoją bestią
bo innych osobiście nie znam (przecież corvette "musi być w manualu ":(:(:( - oczywiście to tylko moja wizja od zawsze
aczkolwiek jak ktoś szuka Corvette w automacie to naprawdę ma z górki, i mega ułatwiony temat...
-
- Auto:: Corvette C5, Superb II,Audi Q7, Megane
Powitać jak będziesz miał fotki to się pochwal jaką vettą będziesz jezdził
ale się czepili tych automatów, ja tam na manuala nie zamieniłbym za żadne skarby
ale się czepili tych automatów, ja tam na manuala nie zamieniłbym za żadne skarby
- Tomasz
- Auto:: C3 Conv ,C5 Conv Ls1,C6 Z06 LSX
- Kontakt:
Cześć
- Maciekkk
- Auto:: 1980 vette
- smerf
a ja mam 2 vetki jedna manual druga automat i po problemie obie są kochanepancerz7 pisze:Witaj serdecznie
Galeria zdjęć C5 http://www.fotosik.pl/slideshow.php?id= ... angkalinka" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Dzisiaj otrzymałem nowe zdjęcia, zdjęcia dalej trochę kiepskiej jakości ale lepsze niż te z aukcji Auto na pewno dostanie nowy lakier bo trochę dużo tych rys, ale obecnie jestem bardzo zadowolony z zakupu.
- zietek
- Auto:: corvette C4
- Kontakt:
- smerf
Nie lepiej było kupić w Polsce,połowa problemów odpada ,diabli wiedzą co w niej siedzi ,ale szacun za odwagę i powodzenia
- pidzey
- Auto:: F150 & Corvette C3 ProStreet Drag
Pewnie kosztowala srubki. Powodzenia
- Patryk
To nie wygląda na uszkodzony tył tylko raczej na nie dokończoną naprawę. Oby nie było większych niespodzianek. To jeszcze się opłaca sprowadzać C5 ze stanów ??
-
Cena za takie auto ze sprowadzeniem wyszła naprawde fajna, aż się zdziwiłem za jakie pieniądze chodzą te samochody. A ryzyko to dodatkowy dreszczyk emocji, moge teraz auto zrobić pod siebie i jeżeli będzie wszystko ok to dojdzie dodatkowa fajna sztuka w Polsce każde do tej pory moje auto było projektem więc i teraz nie mogłem być gorszy
- Maciekkk
- Auto:: 1980 vette
- RADZlU
- Auto:: corvette c4; camaro 3gen;...
Już Cię lubie. Zobaczysz że chevrolet to inna ligamario49 pisze: Mustanga GT z 2005 lecz auto mnie rozczarowało, codziennie spotykałem takie na mieście