C4 z Gdyni
-
C4 z Gdyni
Witajcie.....
Od piątku..... szczesliwy posiadacz czarnej C4 z gdyni..... 93 rok z LT1
Masa tematów i zapytan przedemna
pozdr
Nikos
Od piątku..... szczesliwy posiadacz czarnej C4 z gdyni..... 93 rok z LT1
Masa tematów i zapytan przedemna
pozdr
Nikos
- cadillac46
Re: C4 z Gdyni
Witaj i pytaj
-
- Auto:: 392 HEMI Scat Pack
To ta z zielonym wnętrzem?
- artas270
- Auto:: Corvette C5 Convertible
Cześć
-
Tak jest...... a znasz dobrze egzemplarz ?Lisiu pisze:To ta z zielonym wnętrzem?
- Tomasz
- Auto:: C3 Conv ,C5 Conv Ls1,C6 Z06 LSX
- Kontakt:
Gratulejszyn
- VenomVette
- Auto:: Mercedes W124 Coupe E320 (manual Getrag)
''ten'' Nikos tez miał c4..
- Tomasz
- Auto:: C3 Conv ,C5 Conv Ls1,C6 Z06 LSX
- Kontakt:
Jedna z ciekawszych fur Nikosia , jeśli nie najciekawsza to doładowana Bmw 850i Koenig - 2 lub 3 egzemplarze na cały świat odkupił ją z Wrocławia od znajomego , później wróciła na dolny śląsk do Kłodzka . Sprzedana parę lat temu , wystawiana ostatnio za grubo ponad 80 t. euro na zachodzie ... ot taka ciekawostkaVenomVette pisze:''ten'' Nikos tez miał c4..
https://pl.pinterest.com/pin/495888608942732789/ większość życia to auto od nowości spędziło w PL , ehh u nas też "działo się .." zwłaszcza jak ktoś sobie wyobrazi to auto na początku lat 90 w PL ... dzisiejsze Veyrony i inne supercarsy nie robią takiego wrażenia
-
Wiecie co.....
Tym samochodem jezdzil moj sw. pamieci serdeczny znajomy ktory jak zmarł przekazał te auto komuś z rodziny.... auto stało 4 lata nikt nie miał do niej serca i po czasie nawiązałem kontakt i je odkupiłem. Po raz pierwszy miałem z tym autem stycznosc w 2008 roku jak je kupił.
Natomiast z jego opowiadan wiem ze auto jezdziło po gdyni potem opusciło trójmiasto no i w 2007 roku wróciło. Czy to ten egzemplarz niewiem. Nikt nigdy nic o Skotarczaku nie wspominał. Faktem jest ze mam autentycznie na imie Nikos.... i moi klienci mowią do mnie pieszczotliwie Nikoś Pamietam napewno jak Tomek się chwalił że przy aucie ktos cos robił przy silniku. i bodajże był to szymon garaż. I powiem wam że przejechałem sie tym LT1 i naprawde jak na te moc i lata zapierdziela bardzo grubo.
Niestety z razji iż poprzedni właściciel nie żyje nie potwierdze już całej historii.
Na codzien jezdze Suv`em a Corvette pokochałem - bo przypomina mi moje lata młodości - jeszcze jak pamiętam jak Tomek nią jezdził. W chwili obecnej zastanawiam sie nad koncepcją odbudowy. Czy poprostu ją odbudować w totalnej serii czy wrzucic klatke manualną skrzynie podkręcic troche ``Elteka``(zakuć, wrzucic sprężarke) i miec z smakiem poprawnie zbudowaną vetke
Budżetu nawet nielicze bo mam doswiadczenie po Suprach. Ile bedzie to kosztowac tyle bedzie i już. Na pasjach i hobby sie nie oszczedza.
Tym samochodem jezdzil moj sw. pamieci serdeczny znajomy ktory jak zmarł przekazał te auto komuś z rodziny.... auto stało 4 lata nikt nie miał do niej serca i po czasie nawiązałem kontakt i je odkupiłem. Po raz pierwszy miałem z tym autem stycznosc w 2008 roku jak je kupił.
Natomiast z jego opowiadan wiem ze auto jezdziło po gdyni potem opusciło trójmiasto no i w 2007 roku wróciło. Czy to ten egzemplarz niewiem. Nikt nigdy nic o Skotarczaku nie wspominał. Faktem jest ze mam autentycznie na imie Nikos.... i moi klienci mowią do mnie pieszczotliwie Nikoś Pamietam napewno jak Tomek się chwalił że przy aucie ktos cos robił przy silniku. i bodajże był to szymon garaż. I powiem wam że przejechałem sie tym LT1 i naprawde jak na te moc i lata zapierdziela bardzo grubo.
Niestety z razji iż poprzedni właściciel nie żyje nie potwierdze już całej historii.
Na codzien jezdze Suv`em a Corvette pokochałem - bo przypomina mi moje lata młodości - jeszcze jak pamiętam jak Tomek nią jezdził. W chwili obecnej zastanawiam sie nad koncepcją odbudowy. Czy poprostu ją odbudować w totalnej serii czy wrzucic klatke manualną skrzynie podkręcic troche ``Elteka``(zakuć, wrzucic sprężarke) i miec z smakiem poprawnie zbudowaną vetke
Budżetu nawet nielicze bo mam doswiadczenie po Suprach. Ile bedzie to kosztowac tyle bedzie i już. Na pasjach i hobby sie nie oszczedza.
-
oglądałem ją 4 lata temu jak szukałem swojej C4 I największą wadą tego auta był ówczesny właściciel który co się odezwał to kłamał;)nikos pisze:Tak jest...... a znasz dobrze egzemplarz ?Lisiu pisze:To ta z zielonym wnętrzem?
generalnie wtedy wymagała sporo pracy, ledwo jeździła (uwalone opti), klima nie działała itd.
-
Lisiu pisze:oglądałem ją 4 lata temu jak szukałem swojej C4 I największą wadą tego auta był ówczesny właściciel który co się odezwał to kłamał;)nikos pisze:Tak jest...... a znasz dobrze egzemplarz ?Lisiu pisze:To ta z zielonym wnętrzem?
generalnie wtedy wymagała sporo pracy, ledwo jeździła (uwalone opti), klima nie działała itd.
I to by sie zgadzało. Z tą róznicą ze Ty nie rozmawiałeś z ``pierwotnym`` włascicielem a z człowiekiem ktory ja po śmierci wlasciciela przejął. Mi wyciąganie tego auta zajęło prawie dwa lata. 1.5 roku podchodów, przekonywania, uświadamiania. No ale jest i zabieram się za nią
- Lukas134
- Auto:: Corvette C4 89 & C6 06
Tez jak kupowalem swoją 5 lat temu tez dzwoniłem, ale ciężko było się dogadać z właścicielem wtedy bardzo długo była wystawiana na Allegro
Wiem ze wcześniej miał ja od Nas kolega KrzysGTA jak On ja kupił była pokradziezowa bo środka nie było boczków itd
Wiem ze wcześniej miał ja od Nas kolega KrzysGTA jak On ja kupił była pokradziezowa bo środka nie było boczków itd
-
Myślę że masz rację, nie zaglebialem się zbytnio w temat bo po oględzinach odpuściłem zakup tego egzemparza ale był do niej całkiem spory plik umów, upoważnień itd.
nada ma indywidualne blachy?
nada ma indywidualne blachy?
- Lukas134
Ja rozmawiałem i myślałem nad Nią 5 lat temu, ale nie mogłem przekonać się do tych foteli ale po gadce z właścicielem i opowiadaniu bajek mnie zniechęciło i dodatkowo wtedy pojawiła się moja obecna cena była mocno zbliżona i miałem po 550km w jedno i drugie miejsce i wybrałem swoje C4 ale później właściciel tej C4 dzwonił do mnie pewnie, że sprzeda taniej bo przez telefon mówił ze jak chce żeby coś opuścił to mam nie przyjeżdżać może opuścić na butelkę i koniec
-
No chlopaki - tych historii nieznam akurat w kazdym razie ja ją kupiłem od osoby na ktora była zarejestrowana - wiec zaden plik umow ani upowaznien, poprostu dowod rejestracyjny ubezpieczenie i umowa kupna i sprzedaży. Natomiast cena jaka za nią dałem była taka.... ze opłaciłoby mi sie 550 kilometrów ją pchac samemu gołymi rękami Ale faktem jest ze inwestycji wymaga i jak juz pisałem - ruszyła machina
- Lukas134
C4 z Gdyni
5 lat temu gość chciał 36000 i nie chciał opuścić nic ale jak dobrze poszukasz to zdjęcia jej są jak została sprowadzona do PL nie miała bodajże foteli, błotniczka przedniego lewego, tylnego zderzaka i czegoś jeszcze w środku na forum były zdjęcia
- vette
- Auto:: C4 35th #1179
Witaj
- zietek
- Auto:: corvette C4
- Kontakt:
- tommy
- Auto:: C4 ZR-1 , C5