Witam z WLKP
-
- Auto:: 392 HEMI Scat Pack
Witam z WLKP
Cześć wszystkim.
Jestem Szymon, mam 26 lat i właśnie rozstałem się ze swoim Trans Am'em i rozpoczynam poszukiwania Vetty C4.
Zrobiłem już sobie "wycieczkę" do Gdyni obejrzeć jeden egzemplarz i wróciłem mocno rozczarowany, liczę że z Waszą pomocą uda mi się kupić odpowiedni egzemplarz
Pozdrawiam
Jestem Szymon, mam 26 lat i właśnie rozstałem się ze swoim Trans Am'em i rozpoczynam poszukiwania Vetty C4.
Zrobiłem już sobie "wycieczkę" do Gdyni obejrzeć jeden egzemplarz i wróciłem mocno rozczarowany, liczę że z Waszą pomocą uda mi się kupić odpowiedni egzemplarz
Pozdrawiam
- Lukas134
- Auto:: Corvette C4 89 & C6 06
Re: Witam z WLKP
Witamy )
W Gdyni ogladales ta czarna C4 po FL??:-)
-
Tak, polift z zieloną skórą.Lukas134 pisze:Witamy )
Generalnie fura zmęczona życiem i pewnie słuchaniem bajek jakie tworzy właściciel
- Lukas134
- Auto:: Corvette C4 89 & C6 06
Hehe ) dokladnie ) mialem ja ogladac, ale ze moj tato byl 15 lat lakiernikiem i juz po zdjeciach stierdzil ze On tego nie pojedzie ogladac bo nie warte ) i jak kupowalem swoja to poprzedni wlasciciel mi powiedzial ze ja ogladal i tragedia tylko stracil czas i kase )
Szukasz C4 lift czy przed lift??:-)
Szukasz C4 lift czy przed lift??:-)
-
Lakier to akurat jedna z mocniejszych stron tego auta, po prostu nowy wygląda całkiem OK
Reszta, łącznie z kitami jakie wciska właściciel wołają o pomstę do nieba
Ja szukam polifta z LTkiem i oszalał bym ze szczęścia gdybym znalazł manuala
Reszta, łącznie z kitami jakie wciska właściciel wołają o pomstę do nieba
Ja szukam polifta z LTkiem i oszalał bym ze szczęścia gdybym znalazł manuala
- Rs6plus
- Auto:: ZR-1 LT5 RS4 B5 MTM UR QUATTRO s2 20v T
Witam ,powodzenia w poszukiwaniu ładnej c4 z manualną skrzynią .Mnie też bardziej odpowiada manualna ,chociaż to kwestia gustu.
- tatoo
- Auto:: Z06
- aro
- Auto:: Vette '79
- Kontakt:
cześć Ptaszyna
The tendency is to push it as far as you can.
Vetta '79, cammed C4 LT1, anthracite wrapped, C5 front brakes.
C3 for sale --> KLIK!!!
Vetta '79, cammed C4 LT1, anthracite wrapped, C5 front brakes.
C3 for sale --> KLIK!!!
- Michał
- Auto:: Chevrolet Corvette C5 Convertible
Witaj. Powodzenia w poszukiwaniach
- Pafu
- Z06 Addicted
- Auto:: C6 Z06 BLACK LSX
- Kontakt:
-
Czy znacie może ten egzemplarz:
http://otomoto.pl/chevrolet-corvette-za ... 77844.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Warto się po niego wybrać?
http://otomoto.pl/chevrolet-corvette-za ... 77844.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Warto się po niego wybrać?
- krzysGTA
witaj
Zobacz to : 1993 Lt1 Cabrio czarna
http://www.ebay.de/itm/Corvette-C4-Cabr ... 51b34ef489
myślę że spokojnie poniżej 7700e do sprzedania
Ogólnie firma siedzi w vettach i gratach do nich
Zieloną z Gdyni znam baaaardzo dobrze
pzdr
Zobacz to : 1993 Lt1 Cabrio czarna
http://www.ebay.de/itm/Corvette-C4-Cabr ... 51b34ef489
myślę że spokojnie poniżej 7700e do sprzedania
Ogólnie firma siedzi w vettach i gratach do nich
Zieloną z Gdyni znam baaaardzo dobrze
pzdr
-
Widzialem tą na ebay.de, cabrio mi się nie podoba
Jakiś czas temu na allegro była biała C4 w manualu lekko stuknięta przodem, wtedy stała za bodajże 24 tys, później pojawiła się już zrobiona za "nieco" wyższą kasę
Kojarzy ktoś co się dzieje z tym egzemplarzem?
Jakiś czas temu na allegro była biała C4 w manualu lekko stuknięta przodem, wtedy stała za bodajże 24 tys, później pojawiła się już zrobiona za "nieco" wyższą kasę
Kojarzy ktoś co się dzieje z tym egzemplarzem?
- tommy
- Auto:: C4 ZR-1 , C5
-
- Auto:: corvette C4 93r 40th Lt1
- Kontakt:
A co z tą z Gdyni nie tak, swojego czasu pamiętam miała felgi od C5 założone chyba, też miałem kiedyś po nią jechać ale...... nie pojechałem.
-
- Auto:: corvette C4 93r 40th Lt1
- Kontakt:
Ogladałem tą w Grodzisku 2 lata temu, długo ją sprzedają dramat przy sprzedaży vetty jest widać ogólnie, miała jakiś problem z obrotami dopiero podobno w Vette sobie z tym poradzili, to wersja Skandynawska, ma nadkola plastikowe w kolorze nadwozia, szyte siedzenia bo stare były kiepskie podobno, trochę brudna była w zakamarkach choć stała w ładnym choć firmowym garażu mechanika na tyłach komisu.
Ja bym polecał tą czerwoną cabrio z filmu..... choć jej nie oglądałem to potencjał jest chyba
Ja bym polecał tą czerwoną cabrio z filmu..... choć jej nie oglądałem to potencjał jest chyba
-
Największą wadą tego auta jest właściciel który co się odezwie to kłamieKonrad pisze:A co z tą z Gdyni nie tak, swojego czasu pamiętam miała felgi od C5 założone chyba, też miałem kiedyś po nią jechać ale...... nie pojechałem.
Kilka największych wad/usterek:
Auto po nagrzaniu przerywa, szarpie , nie chce przyspieszać, wg. właściciela winny temu jest zbiornik paliwa który w Vette jest bezgrodziowy
Skrzynia szarpie kiedy ma załączyć lockup i w końcu go i tak nie załącza, stojąc na światłach ze skrzynią w pozycji OD lub D skrzynia szarpie jak by chciała ruszać do przodu
Nie działa Klima, szyba pasażera, oraz kilkanaście innych przycisków które powinny spełniać różne zadania
Wnętrze generalnie zniszczone, plastiki odstają, skrzypią, kilku brakuje itd, uszczelki drzwi do wymiany, szyba kieorwcy dość mocno wyszczerbiona, generalnie nie wygląda to za ciekawie
Jadąc kupić Vette spodziewałem się,ze prowadzi się ona jak mały gokart a tą sztukę było ciężko utrzymać na jednym pasie jadąc po nierównościach
Hitem kitów jakie wciskał właściel był moment kiedy spytałem dlaczego kierownica "lata" 20 cm w każdą stronę, usłyszałem że jest to UNIKATOWY system montowany tylko w corvette chroniący kierowcę przed zmiażdżeniem podczas wypadku
Plusem auta jest nowy lakier i felgi z C5 z dobrymi oponami,reszta wymaga ingerencji
- zietek
- Auto:: corvette C4
- Kontakt:
Lisiu pisze:
Hitem kitów jakie wciskał właściel był moment kiedy spytałem dlaczego kierownica "lata" 20 cm w każdą stronę, usłyszałem że jest to UNIKATOWY system montowany tylko w corvette chroniący kierowcę przed zmiażdżeniem podczas wypadku