Cześć,
Jestem Laik z W-Wa.
Od wielu lat związany z F-Body ale naszło mnie dziś na Corvette bo Camaro już w tym sezonie nie pojeżdżę a jestem na strasznym głodzie jeśli chodzi o V8.
Pewnie znany wam egzemplarz, od wielu lat porusza się po Warszawie, ktoś ma jakieś bliższe info na temat tego czy jeszcze jest zdatny do użytku ? Wizualnie mi pasuję taki Outlaw no może poza wnętrzem
http://otomoto.pl/chevrolet-corvette-5- ... 47392.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Pozdrawiam Was Serdecznie !
Witam !
-
Re: Witam !
Witaj,
faktycznie vette z wawy od dawien dawna (nawet ja ją pamiętam ) klucz na podłokietniku w zestawie gratis
pojedź, zobacz, sam oceń..... ja bym dołożył i kupil z innym wnętrzem
faktycznie vette z wawy od dawien dawna (nawet ja ją pamiętam ) klucz na podłokietniku w zestawie gratis
pojedź, zobacz, sam oceń..... ja bym dołożył i kupil z innym wnętrzem
- Andrzej5700
- Auto:: '79 '90 '90 '91 '91 '03 '03
Witaj
Cena -b.ciekawa-autko tez -nie znam auta ,ale jesli jest w nienagannym stanie bierz i baw sie nią,))
Cena -b.ciekawa-autko tez -nie znam auta ,ale jesli jest w nienagannym stanie bierz i baw sie nią,))
'91 Z07 Supercharger ... '91 ZR-1 ... '03 Z06 Ls7
- Prymus
- dawniej LaikV8
- Lukas134
- Auto:: Corvette C4 89 & C6 06
I jak stan?? zadowolony?? po zdjęciach widać, że w miarę tylko porządna polerka potrzebna zrób jakie zdjęcia i zakładaj temat w Nasze auta
- Prymus
- dawniej LaikV8
Jutro w miarę wolnego czasu założę odpowiedni temat i załączę krótkie fotostory bo będę miał przy okazji kilka pytań . A teraz spadam do roboty