c5 ze Slaska
- pancerz7
- Auto:: ZR1
Re: c5 ze Slaska
Mistrz !!!
Moim zdaniem - perfekcyjne C5 Ls1 i do tego Manual
Wygląda niesamowicie dobrze
Wzorowy egzemplarz
Witam
Moim zdaniem - perfekcyjne C5 Ls1 i do tego Manual
Wygląda niesamowicie dobrze
Wzorowy egzemplarz
Witam
-
- Auto:: Corvette C5, Superb II,Audi Q7, Megane
Ładniusia Vette, powitać, Kiedyś należała do kolegi z ONY
-
- Auto:: '00 C5 Targa | '13 SQ5
- Kontakt:
heh, ciekawe ilu jeszcze poprzednich wlascicieli sie znajdzie biorac pod uwage tresc karty pojazdu to zapewne jeszcze paruDjbooom pisze:Ładniusia Vette, powitać, Kiedyś należała do kolegi z ONY
mb
-
- Auto:: Corvette C4
- Kontakt:
Piękna vettka, może uda się kiedyś zrobić spota na Śląsku
-
- Kontakt:
no ja bardzo chetnie - chociazby dla zdjec zawsze chetnie fotografuje samochody a zdjecia beda pamiatka na cale zycieBartek94 pisze:Piękna vettka, może uda się kiedyś zrobić spota na Śląsku
mb
-
- Auto:: Corvette C4
- Kontakt:
No pewnie jak będzie sezon to się zgadamymicb pisze:no ja bardzo chetnie - chociazby dla zdjec zawsze chetnie fotografuje samochody a zdjecia beda pamiatka na cale zycieBartek94 pisze:Piękna vettka, może uda się kiedyś zrobić spota na Śląsku
-
- Kontakt:
i tak prawie rok zlecial odkad ostatnio sie poudzielalem; samochod stoi wiekszosc czasu i co 2-3 mce wracajac do kraju wyciagam go na pare godzin. Troche szkoda bo nie ma kiedy sie nim nacieszyc - co nie znaczy, ze w tym roku nie udalo sie znowu zrobic paru rzeczy, np:
Info dla wszystkich szukajacych pieknej i bardzo zadbanej c5, rozwazam sprzedaz samochodu jako, ze bardziej przydalyby mi sie wlasne skrzydla
pozdrowienia dla wszystkich i wszystkiego dobrego w 2016 roku!
Info dla wszystkich szukajacych pieknej i bardzo zadbanej c5, rozwazam sprzedaz samochodu jako, ze bardziej przydalyby mi sie wlasne skrzydla
pozdrowienia dla wszystkich i wszystkiego dobrego w 2016 roku!
mb
-
- Auto:: Vette c5
Cześć Ziomek Vetka ładna ,tylko jak to jest,ze jak tylko wszyscy na forum skończą zachwycać się danym autem(żółta ,czarnaZ06,czy Twoja) to tradycyjnym zakończeniem staje się stwierdzenie -auto na sprzedaż.Wstawiajcie od razu do działu kupię-sprzedam .Szkoda piepszenia.Ja na ogólnym zadałem jedno pytanie i była jazda ,ale opierdol na tym forum dotyczy chyba tylko mnie.Powodzenia w sprzedaży nara i vice versa z okazji 2016.
-
- Kontakt:
hej Rob-ert, troche jednak to nie tak bo c5 jest ze mna juz przeszlo 4 lata i mozesz mi wierzyc, ze nie kupilem jej, z calym szacunkiem dla Was oczywiscie, dla forumowego poklasku ale masz racje, ogloszenie pewnie ma sens wrzucic bo i wiecej ludzi zobaczy. Pozdro!
mb
-
- Auto:: Vette c5
Nie szkoda ci jej?Ty tam zbytnio nie masz co przy niej wydziwiać ,bo ze mnie to taki fachowiec od aut że w swoją wpierd...już tyle że zdążyłbym kupić ZR1,tak że ja na swoją jestem skazany .W testamencie zapiszę żeby mnie w niej na koniec kur...zakopali ha ha ha.Wpadnij kiedy...
-
- Kontakt:
A bardzo chetnie skorzystam z zaproszenia! tymbardziej, ze do Cieszyna rzut beretem. Pewnie, ze szkoda ale jak stoi wiekszosc czasu to tez troche bez sensu - mieszkam za granica i w kraju bywam pare razy do roku. Tam gdzie mieszkam jej nie przerej bo taniej kupic jakas na miejscu a i jest z czego wybierac. No i tak troche rozsadek bierze gore ale samochod za kazdym jednym razem daje tone frajdy. Ktos chyba napisal gdzies na forum, jak nia nie jade to mysle, ze jednak sprzedam a potem jak sie przejade to zarzekam sie, ze nigdy tylko, ze wlasnie...
mb