Hejka
-
- Auto:: Mitsubishi 3000GT Black
Hejka
Witam Wszystkich:) Mam na imię Łukasz pochodzę ze śląska. Na co dzień poruszam się Fordem Probe. Docelowo chciałbym C5 Pozdrowionka
-
Re: Hejka
Witam Cyvik z Raciborza:)cyvik pisze:Cześć Łukasz ze śląska. Chcesz manuala czy automat. Targa czy cabrio?
Na pewno targa bo bardziej praktyczny. Nad skrzynią nigdy się nie zastanawiałem. Nim kupię to pewnie jeszcze trochę wody uplynie... Generalnie jestem maniakiem dwóch kółek. Jakoś tak w tym roku wzięło mnie na sportowe autka. Corvette zajebiście mi się podoba a do tego cena realna. Na razie odnawiam Probe )) Jak skoncze to zobaczę. Wczytuję się w wasze forum bo jak z większości for tematycznych sporo można się dowiedzieć. Mam nadzieję, że brak Vette w moim garażu nikomu nie przeszkadza
- zietek
- Auto:: corvette C4
- Kontakt:
- Pafu
- Z06 Addicted
- Auto:: C6 Z06 BLACK LSX
- Kontakt:
-
Re: Hejka
Patryk jeszcze tak do przodu nie wybiegam Pewnie szybciej ją sprzedaż a niżeli ja kupie.. ale jak będzie tak daleko to dam znac na forum.
Fajnie by bylo:) Moze po nowym roku gdyby byla taka mozliwosc??PUSZU pisze:witam kolegę z Tarnowskich Gór, jak pewnie wiesz mamy u nas kilka corvette więc możesz się im z bliska przyjrzeć zanim podejmiesz decyzję o kupnie.