Mariusz z Warszawy
-
Re: Mariusz z Warszawy
Zakup auta i jego sprowadzenie ogarnia mi znajomy, sam raczej bym się nie odważył teraz muszę się tylko uzbroić w cierpliwość i w zimę zaczynamy prace nad autem aby na wiosnę można było sobie polatać nowym nabytkiem
-
Życzę szczęścia i powodzenia na pewno się przyda
-
- Auto:: c4 1990,
Widzisz kolego i można zacząć temat do dłuższej rozmowy, bo kiedy pojawia się ktoś na forum oferujący sprowadzoną już vete natychmiast jest bojkotowany przez kilku forumowiczów ! Na portalach ogólnych nie jest już tak fajnie kupować ..... to co ja opisałem jako "mocno uszkodzona" zdecydowana większośćsmerf pisze:Nie lepiej było kupić w Polsce,połowa problemów odpada ,diabli wiedzą co w niej siedzi ,ale szacun za odwagę i powodzenia
sprzedawców opisze jako "do poprawek lakierniczych "
...PLEA$URE NEVER DIES
- Pafu
- Z06 Addicted
- Auto:: C6 Z06 BLACK LSX
- Kontakt:
AndrzejŁódz nie wiem jak kolejny raz skwitować Twoje komentarze więc ... zrobię to tym razem w sposób humorystyczny - aczkolwiek dla Ciebie będzie to z podtekstem....AndrzejŁódź pisze:Widzisz kolego i można zacząć temat do dłuższej rozmowy, bo kiedy pojawia się ktoś na forum oferujący sprowadzoną już vete natychmiast jest bojkotowany przez kilku forumowiczów ! Na portalach ogólnych nie jest już tak fajnie kupować ..... to co ja opisałem jako "mocno uszkodzona" zdecydowana większośćsmerf pisze:Nie lepiej było kupić w Polsce,połowa problemów odpada ,diabli wiedzą co w niej siedzi ,ale szacun za odwagę i powodzenia
sprzedawców opisze jako "do poprawek lakierniczych "
Jak umierają komórki mózgowe blondynki?
- Samotnie...