![Puszcza oko ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
![Śmieje się :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
vette pisze:a co myślicie o shoutbox-ie na forum
a ten cierpi no... założyłam jeden temat do rozmów, żebyś się tak nie denerwował... niczego nie nabijam dla samych postów (jeśli można to proszę o wyłączenie mi licznika), dzieckiem nie jestem, uważam tylko, że forum zaczęło żyć...Lukask pisze:Dopiero by nabijali![]()
![]()
![]()
![]()
Ok zgłaszam się na skarbnikaiceman pisze:Oj tam oj tam zaraz będą się napinali, że tylko dla zarejestrowanych... Może jeszcze zarząd ustalimy to już wogóle odjebie co niekórym.
To ja ci pomogę liczyćPat98007 pisze:Ok zgłaszam się na skarbnikaiceman pisze:Oj tam oj tam zaraz będą się napinali, że tylko dla zarejestrowanych... Może jeszcze zarząd ustalimy to już wogóle odjebie co niekórym.
I jeszcze jaka nerwowaAnna pisze:a ten cierpi no... założyłam jeden temat do rozmów, żebyś się tak nie denerwował... niczego nie nabijam dla samych postów (jeśli można to proszę o wyłączenie mi licznika), dzieckiem nie jestem, uważam tylko, że forum zaczęło żyć...Lukask pisze:Dopiero by nabijali![]()
![]()
![]()
![]()
jeśli chodzi o dostępność, to powtarzam, że powinno być tylko dla zarejestrowanych użytkowników
od 10 lat współtworzę inne forum motoryzacyjne, tam akurat mało już piszę...
czas reakcji mam błyskawicznyLukask pisze:I jeszcze jaka nerwowa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()