Witam
- Niemieszka
- Auto:: Lucyna - Corvette C4
Witam
Witam
Mam na imię Agnieszka, od kilku miesięcy jestem szczęśliwą posiadaczką Corvette C4 o wdzięcznym imieniu Lucyna
Z Lucyną powoli się docieramy w pierwszym tygodniu nauczyłam się palić ... sprzęgło, z kolei Ona przejechała mi po kostce, a następnie unieruchomiła mi rękę na miesiąc domagając się opicia - poniekąd słusznie, tyle, że to nie ja odmawiałam, tylko Wsparcie Zakupowe nie mogło dogadać terminu... Na szczęście wszystko się dobrze skończyło, sprzęgło naprawione, noga i ręka sprawna, uroczyste opicie było i obecnie współżyje się nam wyśmienicie
PS. Ponieważ jestem świeżynką w dziedzinie motoryzacji, proszę o niewielką dozę cierpliwości i wyrozumiałości w stosunku do moich pytań - w szczególności typu "A co to?"
Pozdrawiam
Agnieszka
Mam na imię Agnieszka, od kilku miesięcy jestem szczęśliwą posiadaczką Corvette C4 o wdzięcznym imieniu Lucyna
Z Lucyną powoli się docieramy w pierwszym tygodniu nauczyłam się palić ... sprzęgło, z kolei Ona przejechała mi po kostce, a następnie unieruchomiła mi rękę na miesiąc domagając się opicia - poniekąd słusznie, tyle, że to nie ja odmawiałam, tylko Wsparcie Zakupowe nie mogło dogadać terminu... Na szczęście wszystko się dobrze skończyło, sprzęgło naprawione, noga i ręka sprawna, uroczyste opicie było i obecnie współżyje się nam wyśmienicie
PS. Ponieważ jestem świeżynką w dziedzinie motoryzacji, proszę o niewielką dozę cierpliwości i wyrozumiałości w stosunku do moich pytań - w szczególności typu "A co to?"
Pozdrawiam
Agnieszka
- cadillac46
Re: Witam
Witamy w gronie posiadaczy Corvette
Jak będziesz miała jakieś pytania to pisz, nawet na priv. Może wymienimy się doświadczeniami, ale od razu zastrzegam, że ja też jestem posiadaczem C4 od niedawna.
Jak będziesz miała jakieś pytania to pisz, nawet na priv. Może wymienimy się doświadczeniami, ale od razu zastrzegam, że ja też jestem posiadaczem C4 od niedawna.
- zietek
- Auto:: corvette C4
- Kontakt:
- aro
- Auto:: Vette '79
- Kontakt:
- Niemieszka
Potwierdzam, jestem z Warszawy
Zdjęcia wrzucę jak się nauczę
Aro,
Jak to mówią: lepiej późno niż wcale Nie tylko w dziedzinie motoryzacji przecieram pierwsze szlaki
Zdjęcia wrzucę jak się nauczę
Aro,
Jak to mówią: lepiej późno niż wcale Nie tylko w dziedzinie motoryzacji przecieram pierwsze szlaki
- Anna
- Pani nauczyciel
- Auto:: C6 Z06, C4`87, C3`76 Stingray
witaj na forum
cieszę się, że druga kobieta dołączyła... mam nadzieję, że będzie nas więcej
autko chyba kojarzę z ogłoszeń, ale może się mylę
cieszę się, że druga kobieta dołączyła... mam nadzieję, że będzie nas więcej
autko chyba kojarzę z ogłoszeń, ale może się mylę
She took my heart... I think she took my soul...
- Niemieszka
PierwszyLisiu pisze: Vetta to Twój pierwszy amcar czy zaraziłaś się już wcześniej?
To jest ta Vetta która dość długo stała za bodajże 20900zł?
Podejrzewam, że to ta sama, co prawda wystawiona była o ile dobrze pamiętam za 22. Z ciekawości pojechaliśmy obejrzeć, bo w Wawie, i nic w tym czasie ciekawego nie było. Dzień wcześniej gość wrzucił fajniejsze zdjęcia - zauroczyłam się, a jak ją obejrzałam to się zakochałam
- VenomVette
- Auto:: Mercedes W124 Coupe E320 (manual Getrag)
witam :)ja bym tylko poszukał innych felg i zdemontował spojler