Witam
-
- Auto:: ZR-1
Witam
Witam Szanownych forumowiczów.
Z amerykańską motoryzacją związany jestem już od ponad 15 lat. Obecnie Camaro 3 generacja no ale chba przyszedł czas na coś więcej . Plany jakieś są więc jak pomysł wypali to pewenie się pochwalę. Pozostaję w klimacie lat 80/90.
Z amerykańską motoryzacją związany jestem już od ponad 15 lat. Obecnie Camaro 3 generacja no ale chba przyszedł czas na coś więcej . Plany jakieś są więc jak pomysł wypali to pewenie się pochwalę. Pozostaję w klimacie lat 80/90.
- aro
- Auto:: Vette '79
- Kontakt:
- Patryk
Re: Witam
Czesc. Fbodowcy powoli przekonują sie do vetty Pamietam jak go malowałeś na żółto , ja w tamtych czasach mialem czarne camaro 3gena z tbi. Sprzedałem komus z forum fbody , ciekawe co sie z nim dzieje.siwir pisze:Aro tym razem inny kolor. Żółty się już opatrzył trochęaro pisze:żółtą Vette?
-
- Auto:: c4 1990,
- Pafu
- Z06 Addicted
- Auto:: C6 Z06 BLACK LSX
- Kontakt:
- zietek
- Auto:: corvette C4
- Kontakt:
-
Siema, wreszcie masz mniej postów ode mnie;) Zapachniało forum FKPsiwir pisze:Witam Szanownych forumowiczów.
-
- Auto:: ZR-1
Dzięki Wszystkim za powitanie.
Hej Patryk. Kopę lat. Może na jakimś zlocie się zobaczymy. Pamiętam Twoje czarne Camaro. Było bardzo ładne i pamiętam jak 2001 roku się ślizgaliśmy razem na Bemowie Patryk pisze:Czesc. Fbodowcy powoli przekonują sie do vetty Pamietam jak go malowałeś na żółto , ja w tamtych czasach mialem czarne camaro 3gena z tbi. Sprzedałem komus z forum fbody , ciekawe co sie z nim dzieje.siwir pisze:Aro tym razem inny kolor. Żółty się już opatrzył trochęaro pisze:żółtą Vette?
Witam. No od czegoś trzeba zacząć .adax pisze:Siema, wreszcie masz mniej postów ode mnie;) Zapachniało forum FKPsiwir pisze:Witam Szanownych forumowiczów.
- Patryk
Camaro miło wspominam , mój pierwszy samochód. Ale zawsze marzyłem o vecie c4siwir pisze:Dzięki Wszystkim za powitanie.
Hej Patryk. Kopę lat. Może na jakimś zlocie się zobaczymy. Pamiętam Twoje czarne Camaro. Było bardzo ładne i pamiętam jak 2001 roku się ślizgaliśmy razem na Bemowie Patryk pisze:Czesc. Fbodowcy powoli przekonują sie do vetty Pamietam jak go malowałeś na żółto , ja w tamtych czasach mialem czarne camaro 3gena z tbi. Sprzedałem komus z forum fbody , ciekawe co sie z nim dzieje.siwir pisze: Aro tym razem inny kolor. Żółty się już opatrzył trochę
Witam. No od czegoś trzeba zacząć .adax pisze:Siema, wreszcie masz mniej postów ode mnie;) Zapachniało forum FKPsiwir pisze:Witam Szanownych forumowiczów.