Witam
- Pafu
- Z06 Addicted
- Auto:: C6 Z06 BLACK LSX
- Kontakt:
- zietek
- Auto:: corvette C4
- Kontakt:
- Pafu
- Z06 Addicted
- Kontakt:
Re: Witam
Moją mogłeś widywać w zeszłym sezonie - w tym jeszcze nie jeździła ... ale fajnie że polubiłeś Vettyrobacek pisze:Czarne 335 na akrapie dłubane u Skunia.
Btw nie jestem pewien ale chyba widuje Twoją albo Ani z06 na mokotowie często. I przez to zachorowałem na corvette
-
Klepie. Ale pewnie dlatego że m3 potrafią nie trzymać obiecanych przez producenta mocy
Poza tym ja smigam 335 w benzynie.
Soft + wydech + ic + down pipes i masz pod 400hp.
Mi na miasto wystarczało, w automacie z łopatkami to super auto ale chyba za wygodne na dłuższą metę . Przed bmw było Shelby i chyba czas wrócić do brzmienia Vki
Poza tym ja smigam 335 w benzynie.
Soft + wydech + ic + down pipes i masz pod 400hp.
Mi na miasto wystarczało, w automacie z łopatkami to super auto ale chyba za wygodne na dłuższą metę . Przed bmw było Shelby i chyba czas wrócić do brzmienia Vki
- Darek Vette
tatoo pisze:Witaj Żadne BMW nie będzie tak brzmiało jak męski wóz Dobra decyzja !
Zgadza się
Witaj
- Pafu
- Z06 Addicted
- Kontakt:
No to same felgi ok.35 k z oponami jak maja być podobne i conajmniej 14"robacek pisze:znam chłopaków robili mi koła w furze do driftu.
Kierunek jest tylko jeden:
Obecnie szukam lamp takich żeby miał pomarańczowe kierunki..
Zestaw LOMA ok 7-8 tys EU... poczekaj chwilę bo jeden właśnie jest zakładany na czerwoną C6 - właściciel jest na forum to zda Ci relację.
-
znam ceny i znam temat.
Do BMW w garażu leży liberty walk którego wkońcu nie założyłem
Kute felgi można już sporo taniej znaleźć. Niestety cena Loma boli 7,5 netto :/
np forgestar http://www.forgestar.com" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false; jest w Wawie koles ktory ma przedstawicielstwo i nie sa tak drogie
taka ciekawostka. LB nie zalozylem bo jak wycenilem felgi ADV ktore chcialem to wyszlo 51tys bez transportu i cła
Do BMW w garażu leży liberty walk którego wkońcu nie założyłem
Kute felgi można już sporo taniej znaleźć. Niestety cena Loma boli 7,5 netto :/
np forgestar http://www.forgestar.com" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false; jest w Wawie koles ktory ma przedstawicielstwo i nie sa tak drogie
taka ciekawostka. LB nie zalozylem bo jak wycenilem felgi ADV ktore chcialem to wyszlo 51tys bez transportu i cła
- leta
- Auto:: C7
Pafu pisze:A nie ma za co ...robacek pisze:No i jest
Dzięki Pafu jeszcze raz.
Pzdr
Jakby co to felgi w lekki grafit na Instalatorów ładnie Ci zrobią
Prawie plakalem jak sprzedawalem:). Przygoda z vetka pozostawila duzy niedosyt i apetyt na wlasciwe pojemnosci. Wiec pewnie cos w garazu sie jeszcze pojawi. Kubie zycze duzo "fanu" z jazdy vetka.