C4 Wrocław
- pirullo
- Auto:: C4 1990
C4 Wrocław
Witam, powinienem był dołączyć przed zakupem do forum ale emocje przeważyły nad rozsądkiem i nabyłem C4. Przeglądałem forum do października wstecz i nie znalazłem informacji o tym aucie. Cena powiedzmy ok50% ceny za jaką widzę ładną C4 sprzedaje kolega z forum, także dużo wybaczyłem przy zakupie. Auto na zdjęciach wyglądało inaczej niż w rzeczywistości, fotki chyba z przed kilku lat i auto zostało trochę w sposób garażowy zepsute bo nie powiem naprawione. Tak czy siak cieszę się bardzo na droższe auto narazie i tak bym się nie zdobył, jak mi się spodoba za rok pomyślę o czymś lepszym a narazie pozostaje radocha z posiadania tej, zabawa w jazdę, naprawę, itd itp.
Pozdrawiam wszystkich i odrazu proszę o pomoc w okolicach w Wrocławia, czy jest ktoś kto pomógłby w ogarnięciu elektryki.Lampy się nie obracają, odłączone silniczki, nie działają zegary, jest podświetlenie ale nic nie działa, ani klasyczne wskazówki ani centralny LCD. Na początek zależy mi najbardziej na zegarach, resztę będę ogarnął we własnym zakresie to cześć frajdy związanej z zakupem tego auta.
Pozdrawiam wszystkich i odrazu proszę o pomoc w okolicach w Wrocławia, czy jest ktoś kto pomógłby w ogarnięciu elektryki.Lampy się nie obracają, odłączone silniczki, nie działają zegary, jest podświetlenie ale nic nie działa, ani klasyczne wskazówki ani centralny LCD. Na początek zależy mi najbardziej na zegarach, resztę będę ogarnął we własnym zakresie to cześć frajdy związanej z zakupem tego auta.
- zietek
- Auto:: corvette C4
- Kontakt:
Re: C4 Wrocław
witamy, prawie taka jak moja wiem ze za 50% ceny mojej, bo jakis czas wisiala na ogloszeniu za 25tys. powodzenia w doprowadzaniu jej do stanu uzywalnosci
- Rs6plus
- Auto:: ZR-1 LT5 RS4 B5 MTM UR QUATTRO s2 20v T
Witam,ładnie się prezentuje
- piotrs
- Auto:: Z06 Black
kolejna Vetka we Wrocławiu,
witaj i powodzenia
witaj i powodzenia
- Lukas134
- Auto:: Corvette C4 89 & C6 06
Witamy witamy.
kolejne C4 na forum Ona chyba jeszcze stala na allegro w tamtym tygodniu?:-)
kolejne C4 na forum Ona chyba jeszcze stala na allegro w tamtym tygodniu?:-)
- cadillac46
Witam.pirullo pisze:Witam, powinienem był dołączyć przed zakupem do forum ale emocje przeważyły nad rozsądkiem i nabyłem C4. Przeglądałem forum do października wstecz i nie znalazłem informacji o tym aucie. Cena powiedzmy ok50% ceny za jaką widzę ładną C4 sprzedaje kolega z forum, także dużo wybaczyłem przy zakupie. Auto na zdjęciach wyglądało inaczej niż w rzeczywistości, fotki chyba z przed kilku lat i auto zostało trochę w sposób garażowy zepsute bo nie powiem naprawione. Tak czy siak cieszę się bardzo na droższe auto narazie i tak bym się nie zdobył, jak mi się spodoba za rok pomyślę o czymś lepszym a narazie pozostaje radocha z posiadania tej, zabawa w jazdę, naprawę, itd itp.
Jakby co mam uszczelki pokrywy zaworów
Co do lamp, to być może wyrobiły się koła zębate wewnątrz mechanizmu otwierania-zamykania i dlatego ktoś je odłączył.
Co do licznika, to kupiłem niedawno na części, bo chcę przełożyć obrotomierz. Jak mi zostanie reszta licznika, to mogę Ci resztki wysłać i przełożysz sobie, co trzeba. Tylko LCD w nim jest uszkodzony.
Ale to gdzieś w drugiej połowie marca.
- Tomasz
- Auto:: C3 Conv ,C5 Conv Ls1,C6 Z06 LSX
- Kontakt:
Cześć , sam się do niej przymierzałem ze 2 lata temu , też miała być jako model aby "zawitać w klubie"
- Andrzej5700
- Auto:: '79 '90 '90 '91 '91 '03 '03
- cadillac46
A przy okazji. Rocznik '90 nie miał przypadkiem nowego tyłu ???
Ok. Już wiem, w 1990 nowy tył miała ZR-1, od '91 miały wszystkie
Ok. Już wiem, w 1990 nowy tył miała ZR-1, od '91 miały wszystkie
- pirullo
Dzięki wszystkim za miłe powitanie! Dokładnie co ją boli będę wiedział za tydzień, zalatwilem garaż od 1 marca to się jej dokładnie przyjrzę. Narazie od zakupu minęły prawie dwa tygodnie a ja jej jeszcze nie widziałem od tego czasu... Stoi we Wro po znajomości w garażu podziemnym i nie mam jak tam w każdej chwili zaglądać
Lampy mają odłączone mechanizmy z tego co zdążyłem zauważyć a zegary podobnież czasami się włączają chociaż ja tego jeszcze nie zaobserwowałem.
Będę informował o postępach i ewentualnych potrzebach w pomocy prze aucie.
Lampy mają odłączone mechanizmy z tego co zdążyłem zauważyć a zegary podobnież czasami się włączają chociaż ja tego jeszcze nie zaobserwowałem.
Będę informował o postępach i ewentualnych potrzebach w pomocy prze aucie.
- VenomVette
- Auto:: Mercedes W124 Coupe E320 (manual Getrag)
witam
-
- Auto:: CORVETTE C5 C5 Z06
Witamy jak by coś trzeba było z części to pisz mam taką na części może coś ci sie przyda
- pirullo
Jeżeli to ta czarna z OLX to już rozmawialiśmy, nie chcesz oddać tego co potrzebuję
-
- Auto:: CORVETTE C5 C5 Z06
pisz co potrzeba lub zadzwoń
- corvette c4 white
- Auto:: CORVETTE C4 White 1993
Gratuluję, wielu z nas uwielbia doprowadzać samochody do wielu westchnień. Życzę Ci tego samego i wytrwałości w ogarnięciu tematu.
Pozdro Sławek
- Shog80
- Auto:: C5 stroker 403"
Gratuluję zakupu, w zeszłym roku jakoś w maju też się nad nią zastanawiałem, ale odpuściłem i zacząłem się rozglądać za C5. Powoli doprowadzisz do stanu fabrycznego i będzie kolejna fajna sztuka