Przywitanie
-
- Auto:: C5 convertible, MR2 Spyder,
Przywitanie
Witam forumowiczów.
Jako że tradycja nakazuje, z przyjemnością witam wszystkich jako początkujący forumowicz, miłośnik wehikułów przenoszących w inny (lepszy) świat, zwanych - Corvette.
Jeszcze nie użytkownik ale mam nadzieję w najbliższej przyszłości nim zostać. Poszukiwania upragnionego modelu C5 - rozpoczęte.
pozdrowienia dla Wszystkich.
Jako że tradycja nakazuje, z przyjemnością witam wszystkich jako początkujący forumowicz, miłośnik wehikułów przenoszących w inny (lepszy) świat, zwanych - Corvette.
Jeszcze nie użytkownik ale mam nadzieję w najbliższej przyszłości nim zostać. Poszukiwania upragnionego modelu C5 - rozpoczęte.
pozdrowienia dla Wszystkich.
- Shog80
- Auto:: C5 stroker 403"
Re: Przywitanie
Witam i życzę udanych poszukiwań
- WASyL
- Mechanik/Admin
- Auto:: bmw
- Kontakt:
- artas270
- Auto:: Corvette C5 Convertible
Cześć,życzę owocnych poszukiwań.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- smerf
- Auto:: Corvette C5-coupe/manual-wersja Europa
Witam Ziomka ,pozdrawiam i powodzenia.
Galeria zdjęć C5 http://www.fotosik.pl/slideshow.php?id= ... angkalinka" onclick="window.open(this.href);return false;
- Rs6plus
- Auto:: ZR-1 LT5 RS4 B5 MTM UR QUATTRO s2 20v T
witam. Masz wybraną konkretną wersję c5
- zietek
- Auto:: corvette C4
- Kontakt:
witamy, jesli szukasz vetty c5 we wroclawiu stoi godna polecenia, na alegro 55tys, znam auto
-
- Auto:: Corvette C5, Superb II,Audi Q7, Megane
Witam serdecznie, fajnie że chcesz zakupić C5 to jest najfajniejszy model szukaj zadbanego egzemplarza
a bedziesz się nim cieszył długo i szczęśliwie.
pozdrawiam
a bedziesz się nim cieszył długo i szczęśliwie.
pozdrawiam
-
- Auto:: C5 convertible, MR2 Spyder,
dzięki za powitanie , a szukam w pierwszej kolejności manual, convertible następnie targa, ale nie jest łatwo, oj nie jest
-
Witajcie!!
Marzenie żeby posiadać Corvette było zawsze od ponad 25 lat. Ale gdzie ją trzymać, ile to pali, nie było czasu i miejsca żeby przy tym pogrzebać, no i rodzina że tylko 2 osoby jadą i tak dalej i tak dalej. W końcu mam miejsce, mam czas, paliwo nie straszne tylko Corvetty nie mam
Najbardziej bym chciał C6 ale bardzo mi sie podoba też C5 sczególnie jak jest czerwona.
Kolego Ziętek możesz coś wiecej napisać o tej z Wrocławia, nie szukam okazji cenowej ale chce kupić coś z czym nie będzie problemów.
hejka
Marzenie żeby posiadać Corvette było zawsze od ponad 25 lat. Ale gdzie ją trzymać, ile to pali, nie było czasu i miejsca żeby przy tym pogrzebać, no i rodzina że tylko 2 osoby jadą i tak dalej i tak dalej. W końcu mam miejsce, mam czas, paliwo nie straszne tylko Corvetty nie mam
Najbardziej bym chciał C6 ale bardzo mi sie podoba też C5 sczególnie jak jest czerwona.
Kolego Ziętek możesz coś wiecej napisać o tej z Wrocławia, nie szukam okazji cenowej ale chce kupić coś z czym nie będzie problemów.
hejka
- zietek
- Auto:: corvette C4
- Kontakt:
a co ja wiecej moge napisac,?? to moja pierwsza vetta, jezdzilem nia dwa lata, auto naprawde zadbane, wiec z czystym sumieniem je polecam. za ta cene lepszej oferty w tym momecie nie ma