c7 się kłania
-
- Auto:: 2016 corvette c7
c7 się kłania
Cześć, od dwóch tygodni śpię w garażu w cybergrey 2014 corvette. Auto jest za.....listę. pozdrawiam.
- WASyL
- Mechanik/Admin
- Auto:: bmw
- Kontakt:
- Andrzej5700
- Auto:: '79 '90 '90 '91 '91 '03 '03
- Nordini
- Toxic Boy
- Auto:: C5R club coupe/convertible
- Pafu
- Z06 Addicted
- Auto:: C6 Z06 BLACK LSX
- Kontakt:
Re: c7 się kłania
Witam
Wreszcie jakieś C7 na forum - to dawaj teraz foty i powiedz coś więcej o sobie i o wozie.
Wreszcie jakieś C7 na forum - to dawaj teraz foty i powiedz coś więcej o sobie i o wozie.
- Lukas134
- Auto:: Corvette C4 89 & C6 06
No witamy witamy poprosimy o fotki i napisz coś o sobie
-
- Auto:: Corvette C5, Superb II,Audi Q7, Megane
Powitać
-
A śmigam sobie w okolicach Olsztyna, tak więc jak było by jakieś spotkanie n.p. w trójmieście to się chętnie wybiorę z małżonką.
Zdjęcia zamieszczę jakoś w tygodniu, a co do auta, tak jak napisałem Stingray Coupe, Cybergray z jasnym wnętrzem i automatem. Właśnie płynie mi panel Carbon, to jeszcze wnętrze dostanie ostatecznego "szlifu"
Wcześniej miałem Infiniti g35 coupe i na razie jestem onieśmielony brutalną mocą Vette. W G miałem permanentnie wyłączoną trakcję , a w tym potworze jakoś się boję dotykać tego przycisku.
Muszę przyznać, że jestem mile zaskoczony jakością wykonania.Środek jest super, skóra, alu, no i będzie Carbon, cała deska i boczki drzwi są w skórze.
Audio w standardzie jest bardzo dobre ( porównywalne z audio profesional w BMW ).
Co do karoserii , to tu już jest totalny czad!!! To samo motor i skrzynia , jak damy ogień to dostajemy młotem w plecy i do przodu .
Zawieszenie mam bez z51 i na nasze drogi to chyba dobry wybór, bo jest twarda, zwarta i ostra w prowadzeniu, a jednocześnie nie przestawia na każdym dołku.
Może ktoś ma doświadczenia z docieraniem, a dokładnie czy pierwszą zmianę oleju przeprowadzić po 2tys czy po 5 tys km?
Pozdrawiam
Zdjęcia zamieszczę jakoś w tygodniu, a co do auta, tak jak napisałem Stingray Coupe, Cybergray z jasnym wnętrzem i automatem. Właśnie płynie mi panel Carbon, to jeszcze wnętrze dostanie ostatecznego "szlifu"
Wcześniej miałem Infiniti g35 coupe i na razie jestem onieśmielony brutalną mocą Vette. W G miałem permanentnie wyłączoną trakcję , a w tym potworze jakoś się boję dotykać tego przycisku.
Muszę przyznać, że jestem mile zaskoczony jakością wykonania.Środek jest super, skóra, alu, no i będzie Carbon, cała deska i boczki drzwi są w skórze.
Audio w standardzie jest bardzo dobre ( porównywalne z audio profesional w BMW ).
Co do karoserii , to tu już jest totalny czad!!! To samo motor i skrzynia , jak damy ogień to dostajemy młotem w plecy i do przodu .
Zawieszenie mam bez z51 i na nasze drogi to chyba dobry wybór, bo jest twarda, zwarta i ostra w prowadzeniu, a jednocześnie nie przestawia na każdym dołku.
Może ktoś ma doświadczenia z docieraniem, a dokładnie czy pierwszą zmianę oleju przeprowadzić po 2tys czy po 5 tys km?
Pozdrawiam
- Pafu
- Z06 Addicted
- Kontakt:
Na miejscu konsolę i dodatki które masz w plastiku można zrobić w carbonie ( hydrocarbon )- dokładnie to samo Ci doślą za 3 razy większą kwotę plus cło i transport z US...
Polecam... http://hydrotransfer.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
Planujesz może wjechać na hamownię - fajnie by było sprawdzić C7 -kę - ile z tych deklarowanych 450 koni naprawdę jest
Polecam... http://hydrotransfer.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
Planujesz może wjechać na hamownię - fajnie by było sprawdzić C7 -kę - ile z tych deklarowanych 450 koni naprawdę jest
- VenomVette
- Auto:: Mercedes W124 Coupe E320 (manual Getrag)
witam, coraz wiecej vette na Mazurach
- Patryk
No nieźle. To już będzie druga c7 w Olsztynie Mijałem się koło stawigudy z granatową na próbnych numerach - słaby kolor do c7.smola pisze:A śmigam sobie w okolicach Olsztyna, tak więc jak było by jakieś spotkanie n.p. w trójmieście to się chętnie wybiorę z małżonką.
Pozdrawiam
Witaj i do zobaczenia na mieście
-
To widać mnie mijałeś, ale to nie granat tylko grafit, a co do koloru "de gustibus non disputandum est", ale był to kolor, który w USA był w pierwszej trójce.
Na pewno czerwona albo biała bardziej daje po oczach, ale co kto lubi.
Co do hamowni , a co tu sprawdzać , 74 konie z litra , to wynik jaki osiągają bez problemu sedany typu accord, mondeo itp, tak więc jak by to było 120 koni jak w s200, to było by co sprawdzać a tak.....
Co do hamowni , a co tu sprawdzać , 74 konie z litra , to wynik jaki osiągają bez problemu sedany typu accord, mondeo itp, tak więc jak by to było 120 koni jak w s200, to było by co sprawdzać a tak.....
- Patryk
Trzeba tworzyć historie , pierwsza hamowana c7 w Polsce Ciekawe ile faktycznie robi mocy bo z tym to jest różnie w autach z us.smola pisze:To widać mnie mijałeś, ale to nie granat tylko grafit, a co do koloru "de gustibus non disputandum est", ale był to kolor, który w USA był w pierwszej trójce.
- Pafu
- Z06 Addicted
- Kontakt:
Patryk pisze:Trzeba tworzyć historie , pierwsza hamowana c7 w Polsce Ciekawe ile faktycznie robi mocy bo z tym to jest różnie w autach z us.smola pisze:To widać mnie mijałeś, ale to nie granat tylko grafit, a co do koloru "de gustibus non disputandum est", ale był to kolor, który w USA był w pierwszej trójce.
Sprawdziłem pomiary C7 z US forum ... masakra... 390 - 410kM taka rozbieżność w tych które zostały zmierzone na hamowni...
-
http://www.corvetteforum.com/forums/c7- ... essey.html" onclick="window.open(this.href);return false;
410 hp na tylnych kołach, czyli norma, np BMW M5 560hp, a na tylnych kołach 498hp:
http://www.youtube.com/watch?v=5_sTFvH5lS8" onclick="window.open(this.href);return false;
410 hp na tylnych kołach, czyli norma, np BMW M5 560hp, a na tylnych kołach 498hp:
http://www.youtube.com/watch?v=5_sTFvH5lS8" onclick="window.open(this.href);return false;
- RADZlU
- Auto:: corvette c4; camaro 3gen;...
witaj:)
- Anna
- Pani nauczyciel
- Auto:: C6 Z06, C4`87, C3`76 Stingray
witam kolegę z warmińsko- mazurskiego
z naszego województwa jak widać, jest na forum 4 właścicieli i 8 Corvette
z naszego województwa jak widać, jest na forum 4 właścicieli i 8 Corvette
She took my heart... I think she took my soul...
- zietek
- Auto:: corvette C4
- Kontakt:
- artas270
- Auto:: Corvette C5 Convertible
Witaj, jak będziesz gdzieś w okolicy Trójmiasta to jestem za spotem na tak
Pozdrawiam
Pozdrawiam