Witam z Wrocławia

Tutaj się witamy :)
Rob-ert
Auto:: Vette c5

Re: Witam z Wrocławia

Post autor: Rob-ert » 05 sty 2017, 05:08

Mała korekta ,wszystko się zgadza oprócz Tarpana ,z 30 latek nazad miałem 2 takie wspaniałe autka i nie zauważyłem tam plastiku,ale w Trabancie już owszem :D

BART
Auto:: Vette C3 '79, C4 '84, C5 '98

Post autor: BART » 05 sty 2017, 21:29

Rob-ert pisze:Mała korekta ,wszystko się zgadza oprócz Tarpana ,z 30 latek nazad miałem 2 takie wspaniałe autka i nie zauważyłem tam plastiku,ale w Trabancie już owszem :D
Szczerze to chodziło mi o wnętrze, które swoją "plastikowością" aż razi :o Chyba dopiero od C7 jest dobrze. A co Tarpana to jak na tamte czasy naprawdę dawał radę ;) pozdro

Awatar użytkownika
WASyL
Mechanik/Admin
Auto:: bmw
Kontakt:

Post autor: WASyL » 05 sty 2017, 21:37

C7 to równie tandetne wnętrze jak każda Kuvetta od C1 poczynając a kończąc na każdym innym Chevy.

pzdr

BART

Post autor: BART » 05 sty 2017, 21:49

cyvik pisze:w sobotę będę w wrocławiu. mogę wpaść poogladać, zrobić za ciebie zdjęcia i wrzucić je tutaj?
witaj
Witaj, niestety w weekend nie będzie mnie we wrocku, ale do zobaczenia gdzieś na drodze lub zlocie, pozdr :)

Bartek94
Auto:: Corvette C4
Kontakt:

Post autor: Bartek94 » 05 sty 2017, 22:25

Co wy chcecie od plastiku?? Plastic is fantastic :D

Awatar użytkownika
WASyL
Mechanik/Admin
Kontakt:

Re: RE: Re: Witam z Wrocławia

Post autor: WASyL » 05 sty 2017, 22:27

Bartek94 pisze:Co wy chcecie od plastiku?? Plastic is fantastic :D
Tak i za to je kocham, ale nie zgodzę się że C7 ma dobrej jakości wnętrze :-D

pzdr

Bartek94
Auto:: Corvette C4
Kontakt:

Post autor: Bartek94 » 05 sty 2017, 22:29

WASyL pisze:

pzdr
No cóż, musieli kontynuować tradycje hehe :)

Awatar użytkownika
Yarkoos
Auto:: Corvette C5 Z06, C3 '75 L48, C6 ZR1

Post autor: Yarkoos » 05 sty 2017, 22:59

BART pisze: Szczerze to chodziło mi o wnętrze, które swoją "plastikowością" aż razi :o
Zgadzam się z Wasylem - za to je kochamy. A historii tych plastików... i tak byś nie zrozumiał.
I still play with cars.

BART

Post autor: BART » 05 sty 2017, 23:56

Yarkoos pisze:
BART pisze: Szczerze to chodziło mi o wnętrze, które swoją "plastikowością" aż razi :o
Zgadzam się z Wasylem - za to je kochamy. A historii tych plastików... i tak byś nie zrozumiał.
Też się zgadzam i rozumiem bo również kocham moją Vettke pozdr ;)

Awatar użytkownika
volumax
Auto:: Corvette C7
Kontakt:

Post autor: volumax » 06 sty 2017, 12:49

WASyL pisze:

pzdr
To czy ma dobrej jakości wnętrze to musimy poczekać z ocenami jeszcze jakieś kilka lat bo auto jest dość świeże. Ja swoją mam od dwóch lat i wnętrze jest jak nowe wszystko zależy jak kto dba o auto. Jeśli zaś chodzi ci o wykończenie i design to się nie zgadzam dla mnie rewelacja.

Awatar użytkownika
WASyL
Mechanik/Admin
Kontakt:

Post autor: WASyL » 06 sty 2017, 14:28

No cóż ja C7 już rozbierałem i naprawiałem, dla mnie te plastiki to taki sam chłam jak każdym innym Chevy, tylko design inny bo nowszy wóz. Ale ważne że Tobie odpowiada bo to Ty na codzień jeździsz i ma ci odpowiadać a nie denwerwować :-)

pzdr

BART

Post autor: BART » 06 sty 2017, 15:02

Wczoraj w C5 okleiłem konsole deski rozdziel. w carbonie i powiem szczerze że zaczęła wyglądać spoko, chyba mi się jednak spodoba :D To się nazywa siła sugestii :lol: pozdr.

Awatar użytkownika
Tomasz
Auto:: C3 Conv ,C5 Conv Ls1,C6 Z06 LSX
Kontakt:

Post autor: Tomasz » 06 sty 2017, 16:18

Cześć , też jestem z Wrocławia - jeśli można chętnie bym zobaczył Twoją kolekcję Corvette :) Sam się przymierzam do następnej sztuki Właśnie C3 lub C4 .
Obrazek

Awatar użytkownika
Scrambler
Auto:: Firebird Trans Am 6.0 manual

Post autor: Scrambler » 06 sty 2017, 19:06

volumax pisze:
volumax pisze:
volumax pisze:Jeśli zaś chodzi ci o wykończenie i design to się nie zgadzam dla mnie rewelacja.
Dla mnie też rewelacja, szczególnie jak weźmiemy pod uwagę wszystkie cechy auta i ostateczną cenę którą musimy za nie zapłacić. Mamy wtedy 'complete package', czyli coś co Amerykanie robią bardzo dobrze jeżeli chodzi o fury. A jak ktoś chce jeszcze lepsze wnętrze +silnik z Vette, polecam CTS-V. Nawet miałem test-drive nowego Mustanga ostatnio i w wersji premium ciężko było się do czegokolwiek przyczepić. Na siłę mógłbym do klamek i tunelu środkowego, ale jak pomyślałem co za te pieniądze można kupić w PL to się nie odzywam.

A co do jakości montażu/plastików itp. w autach niekiedy dużo droższych od Vette, z racji licznych znajomości ludzi "z kasą" poznałem kilka przypadków, które jakby miały miejsce w aucie z USA to byłaby od razu wielka burza i wyzywanie od tandety. No ale jak produkt jest niemiecki to Polak trzyma gębę na kłódkę, jak coś jest nie tak :lol:

Poniżej fotel w nowej w owym czasie Carerrze 4S którego poszycie w upale odkleiło się wraz z właścicielem. Zdążyłem jeszcze zrobić zdjęcie zanim zatuszował sprawę :lol:

Obrazek

Rob-ert

Post autor: Rob-ert » 06 sty 2017, 19:44

Tomasz pisze:Cześć , też jestem z Wrocławia - jeśli można chętnie bym zobaczył Twoją kolekcję Corvette :) Sam się przymierzam do następnej sztuki Właśnie C3 lub C4 .
Nikogo nie obrażając ,bierz C3 ,to piękne kultowe autko ,sam się nad tym zastanawiam ,powstrzymuje mnie rozsądek i garaż ,jedną nie mam czasu zbytnio jeździć ...

Rob-ert

Post autor: Rob-ert » 06 sty 2017, 20:11

WASyL pisze:No cóż ja C7 już rozbierałem i naprawiałem, dla mnie te plastiki to taki sam chłam jak każdym innym Chevy, tylko design inny bo nowszy wóz. Ale ważne że Tobie odpowiada bo to Ty na codzień jeździsz i ma ci odpowiadać a nie denwerwować :-)

pzdr
Dywagacje bez sensu ,jak kogoś stać na wyłożenie 2,3+, grubych paczek ,na C7 tym bardziej stać go na zrobienie sobie wnętrza jakie będzie chciał ,środek to raptem 30-50koła w porównaniu do ceny nowej C7 nie majątek ale jak koledze siada to chyba z tym designem w C7 nie jest tak żle?

Awatar użytkownika
volumax
Auto:: Corvette C7
Kontakt:

Post autor: volumax » 06 sty 2017, 20:26

Wcześniej jeździłem Porsche Cajman i powiem tak - przepaść na korzyść Vette ale może ja jestem nienormalny

Awatar użytkownika
Patryk

Post autor: Patryk » 06 sty 2017, 21:23

Rob-ert pisze:
WASyL pisze:No cóż ja C7 już rozbierałem i naprawiałem, dla mnie te plastiki to taki sam chłam jak każdym innym Chevy, tylko design inny bo nowszy wóz. Ale ważne że Tobie odpowiada bo to Ty na codzień jeździsz i ma ci odpowiadać a nie denwerwować :-)

pzdr
Dywagacje bez sensu ,jak kogoś stać na wyłożenie 2,3+, grubych paczek ,na C7 tym bardziej stać go na zrobienie sobie wnętrza jakie będzie chciał ,środek to raptem 30-50koła w porównaniu do ceny nowej C7 nie majątek ale jak koledze siada to chyba z tym designem w C7 nie jest tak żle?
te raptem 30-50 to chyba za pozłacaną kierownice , fotele z anakondy i gałkę biegów z kości yeti :lol:

Awatar użytkownika
Scrambler
Auto:: Firebird Trans Am 6.0 manual

Post autor: Scrambler » 06 sty 2017, 23:33

volumax pisze:Wcześniej jeździłem Porsche Cajman i powiem tak - przepaść na korzyść Vette ale może ja jestem nienormalny
Corvette fanboy z Ciebie jest po prostu ;)
A pamięta jeszcze ktoś jak dziadowe wnętrze miał choćby pierwszy boxter? Ale jakoś się nad nim dziennikarzyny w magazynach nie pastwiły (a to oni mają wpływ na to co ludzie gadają i myślą), to samo z Subaru Imprezą - wszystkie egzemplarze które znam, młodsze od mojego Pontiaca, mają bardziej zorane i rozklekotane elementy niż moje wnętrze, które nigdy nie uchodziło za solidne.

P.S.
nie mogę edytować mojego posta (dziwne). Wgrywam ponownie wspomniane zdjęcie fotela z Porsche Carrera 4s.

Obrazek

Awatar użytkownika
cyvik

Post autor: cyvik » 07 sty 2017, 01:10

Scrambler pisze: P.S.
nie mogę edytować mojego posta (dziwne). Wgrywam ponownie wspomniane zdjęcie fotela z Porsche Carrera 4s.

Obrazek
Eee, gość tam kitrał lewą kasę dlatego środek się wyrobił

ODPOWIEDZ