INFORMACJA DLA NOWYCH UŻYTKOWNIKÓW
-
Re: INFORMACJA DLA NOWYCH UŻYTKOWNIKÓW
Dziękuję.
Wiedza z waszego forum to nie tylko oglądanie waszych samochodów, ale jakie jest zaplecze warsztatowe i opinie o nich. Ludzie którzy zajmują się sprowadzaniem aut itd.
Są tacy co otwierają allegro biorą pierwszy lepszy bez żadnego rozeznania? a potem gdzie ja to naprawię albo o ten by mi fajniejsze sprowadził.
hejka
Wiedza z waszego forum to nie tylko oglądanie waszych samochodów, ale jakie jest zaplecze warsztatowe i opinie o nich. Ludzie którzy zajmują się sprowadzaniem aut itd.
Są tacy co otwierają allegro biorą pierwszy lepszy bez żadnego rozeznania? a potem gdzie ja to naprawię albo o ten by mi fajniejsze sprowadził.
hejka
- Lukas134
- Auto:: Corvette C4 89 & C6 06
Dokładnie mamy tu bardzo dużo osób które wchodzą dla jaj albo czegoś takiego i zasmiecaja to forum. Myślę że jak ktoś normalnie się przedstawi jak tu kolega happy napisze z czym do Nas przybył można od razu dac dostęp bo są użytkownicy którzy poza pisaniem 10razy witam nic więcej nie napiszą:-/
-
Słusznie, proszę o oponie i jakieś ewentualne linki do wartych uwagi corvet w moim "Witam" ponieważ sama nie dam rady wybrać czegoś dobrego. A może ktoś z forumowiczów chce się pozbyć swojej corvetty?
-
Witam Wszystkich,
Zawsze z synem marzyliśmy o amerykańskim rasowym samochodzie. Jesteśmy w trakcie - mam nadzieję - sukcesem zakończonych negocjacji kupna Corvette C6 60th Anniversary cabrio z 2013 vin 1G1Y43DW5D5100149.
Jeśli transakcja dojdzie do skutku to z pewnością weźmiemy udział w imprezach Forumowiczów.
Pozdrawiamy Wszystkich i "szerokości"
Sławek i Krzysztof
Zawsze z synem marzyliśmy o amerykańskim rasowym samochodzie. Jesteśmy w trakcie - mam nadzieję - sukcesem zakończonych negocjacji kupna Corvette C6 60th Anniversary cabrio z 2013 vin 1G1Y43DW5D5100149.
Jeśli transakcja dojdzie do skutku to z pewnością weźmiemy udział w imprezach Forumowiczów.
Pozdrawiamy Wszystkich i "szerokości"
Sławek i Krzysztof
-
Witam, właśnie zaliczkowałem Corvette i będę potrzebował Waszej pomocy, żeby się na zlotach za bardzo nie wstydzić
- zietek
- Auto:: corvette C4
- Kontakt:
troche nieodpowiedni dzial na przywitania, ale witaj, pochwal sie w odpowiednim dziale autem. Wstydzic sie nie ma czego, wazne zeby trafila w dobre rece i powoli zostala dopracowanaDetomasso pisze:Witam, właśnie zaliczkowałem Corvette i będę potrzebował Waszej pomocy, żeby się na zlotach za bardzo nie wstydzić
-
Gdzie można znaleźć informację o zlotach w 2015 r
- zietek
- Auto:: corvette C4
- Kontakt:
Detomasso pisze:Gdzie można znaleźć informację o zlotach w 2015 r
w dziale spotkania forumowe
- WASyL
- Mechanik/Admin
- Auto:: bmw
- Kontakt:
Ma za mało postów by to widzieć, nowi userzy muszą mieć co najmniej 3 posty by widzieć całość forum
pzdr
pzdr
-
Witam wszystkich,
jak widać jestem nowy na forum.
Zalogowałem się ponieważ jestem poważnie zainteresowany zakupem C4 od człowieka z Radomia (ziętek).
Zawsze marzyłem o tym aucie, jednak do tej pory finanse nie pozwalały, no ale nadszedł czas. W związku z tym moje zapytanie do grona fachowców i miłośników odnośnie tego egzemplarza.
Mam nadzieję, że niebawem dołączę do grona właścicieli i miłośników tych pięknych aut.
Pozdrawiam
Michał z Płocka
Zalogowałem się ponieważ jestem poważnie zainteresowany zakupem C4 od człowieka z Radomia (ziętek).
Zawsze marzyłem o tym aucie, jednak do tej pory finanse nie pozwalały, no ale nadszedł czas. W związku z tym moje zapytanie do grona fachowców i miłośników odnośnie tego egzemplarza.
Mam nadzieję, że niebawem dołączę do grona właścicieli i miłośników tych pięknych aut.
Pozdrawiam
Michał z Płocka
- Darek Vette
sojka pisze:Witam wszystkich,
Pozdrawiam
Michał z Płocka
Trochę nie tu napisałeś ...bo to nie ten dział na przywitania..ale witaj Jeśli chodzi o vettę Ziętka to co tu dużo pisać...jest piękna
-
- Auto:: Audi A6 C5-->pomysł na C4 lub C3
Podchodzę do tematu podobnie jak "happy".
Chcę najpierw poczytać, zasięgnąć cennej wiedzy zanim na jakikolwiek temat się wypowiem... Tym bardziej, że dopiero co w mojej głowie pojawił się szalony pomysł posiadania Corvetty.
Przywitałem się w "Powitaniach" jednym tematem. Mam nadzieję, że nie zostanę zbanowany za samo przeglądanie forum... bo wydaje mi się, że widzę całe.
Chcę najpierw poczytać, zasięgnąć cennej wiedzy zanim na jakikolwiek temat się wypowiem... Tym bardziej, że dopiero co w mojej głowie pojawił się szalony pomysł posiadania Corvetty.
Przywitałem się w "Powitaniach" jednym tematem. Mam nadzieję, że nie zostanę zbanowany za samo przeglądanie forum... bo wydaje mi się, że widzę całe.
Chęć--> może raczej na razie pomysł na C4 lub C3
Zrealizowane etapy:
1. zachwyt - 100% (bardziej w kierunku C3)
2. zbieranie informacji - 10 %
3. przekonywanie narzeczonej do pomysłu - 20-25 %
Zrealizowane etapy:
1. zachwyt - 100% (bardziej w kierunku C3)
2. zbieranie informacji - 10 %
3. przekonywanie narzeczonej do pomysłu - 20-25 %
-
Akumulator rozładowany Nie mogę odpalić Corvette C6 rozrusznik wogóle nie kręci akumulator 13 V
-
ktoś może wie jaka to przyczyna Dziękuję z góry i pozdrawiam
-
- Auto:: Corvette c4 1990
- Kontakt:
Witam wszystkich.
Od jakiegoś czasu noszę się z zamiarem kupna corvette c4 przed lub poliftowej. Chciałbym uzyskać od Was nieco cennych informacji na co uważać, tudzież co może generować największe koszty. Czy kupić coś do odrestaurowania czy jednak coś gotowego. Osobiście wolałbym sam doprowadzić autko do godnego stanu, tylko czy nie porywam się z motyką na słońce
Czy lakierowanie tekiego autka różni się od normalnego "blaszaka"? Mam na mysli oczywiście koszty.
Z góry dzięki za cenne rady.
Pozdrawiam
Marcin
Od jakiegoś czasu noszę się z zamiarem kupna corvette c4 przed lub poliftowej. Chciałbym uzyskać od Was nieco cennych informacji na co uważać, tudzież co może generować największe koszty. Czy kupić coś do odrestaurowania czy jednak coś gotowego. Osobiście wolałbym sam doprowadzić autko do godnego stanu, tylko czy nie porywam się z motyką na słońce
Czy lakierowanie tekiego autka różni się od normalnego "blaszaka"? Mam na mysli oczywiście koszty.
Z góry dzięki za cenne rady.
Pozdrawiam
Marcin
-
Witam. Bardzo dziękuję za przyjęcie do forum. Nie dawno stałem się szczęśliwym posiadaczem Corvetty c4 i wiem że forum będzie dla mnie bardzo pomocne. Pozdrawiam gawson
-
Witam. Dobry pomysł z tymi ukrytymi postami. Pozdro
-
WITAM.
Poszukuje c5 na co zwrócić przy zakupie uwagę ?
Poszukuje c5 na co zwrócić przy zakupie uwagę ?
-
W dniu dzisiejszym dołączyłem do Waszej społeczności więc witam Wszystkich serdecznie .
-
- Auto:: corvette c4
Witam. Ja także jestem nowy. Mam parę tematów do ogarnięcia. I teraz mam opisywać każdy z osobna aby uzyskać dostęp do reszty???