witam
-
witam
witam wszystkich serdecznie.
mam na imie Michał.
Rozglądam się ostatnimi czasy za jakąś zabawką, w sumie nigdy nie myslalem o corvette ale przypadkiem trafiłem na tą: http://otomoto.pl/chevrolet-corvette-ta ... 15048.html" onclick="window.open(this.href);return false;
podoba mi się, jednak mam b. daleko.. czy ktoś może ją zna, cos podpowie? nie chcę się władować na minę ani jechać pól polski na darmo.
Ogólnie rozglądam się za jakimś przyjemnym, nietypowym samochodem (ale tylko w eleganckim stanie) , camaro, firebird coś w ten deseń ..
cena do max 40.000 zl
jakby ktos cos mial.. wiedzial.. to poproszęo info.
pozdrawiam
mam na imie Michał.
Rozglądam się ostatnimi czasy za jakąś zabawką, w sumie nigdy nie myslalem o corvette ale przypadkiem trafiłem na tą: http://otomoto.pl/chevrolet-corvette-ta ... 15048.html" onclick="window.open(this.href);return false;
podoba mi się, jednak mam b. daleko.. czy ktoś może ją zna, cos podpowie? nie chcę się władować na minę ani jechać pól polski na darmo.
Ogólnie rozglądam się za jakimś przyjemnym, nietypowym samochodem (ale tylko w eleganckim stanie) , camaro, firebird coś w ten deseń ..
cena do max 40.000 zl
jakby ktos cos mial.. wiedzial.. to poproszęo info.
pozdrawiam
- Lukas134
- Auto:: Corvette C4 89 & C6 06
Re: witam
Witamy,
po zdjęciach prezentuje się fajnie Wygląda na zadbaną, ale trzeb aby ją na żywo obejrzeć, żeby powiedzieć coś więcej
Z mojej strony mogę powiedzieć tylko, że chyba miała robione wydechy w MGmotorsport.pl bo kiedyś znalazłem taki filmik:
http://www.youtube.com/watch?v=0yurbz7vtCw" onclick="window.open(this.href);return false;
po zdjęciach prezentuje się fajnie Wygląda na zadbaną, ale trzeb aby ją na żywo obejrzeć, żeby powiedzieć coś więcej
Z mojej strony mogę powiedzieć tylko, że chyba miała robione wydechy w MGmotorsport.pl bo kiedyś znalazłem taki filmik:
http://www.youtube.com/watch?v=0yurbz7vtCw" onclick="window.open(this.href);return false;
- kantor
- Auto:: C4 87'
Wygląda doskonale szczególnie zdjęcie środka . Dojdzie jeszcze cło bo to szwajcar.
Szczerze to wygląda aż za dobrze, chyba właściciel był zakochany w vettcie i stała cały czas w garażu.
Ja niedawno kupiłem z rocznika 87 ale mam sporo do zrobienia łącznie z lakierem i tapicerką.
Pamiętaj tylko , że to autko nie na co dzień- twarde zawieszenie, słaby skręt, długi dziób, wykaraskac sie z niego też trudne. Ale lans jest nie ma co mówić. Powodzenia w myśleniu!
Szczerze to wygląda aż za dobrze, chyba właściciel był zakochany w vettcie i stała cały czas w garażu.
Ja niedawno kupiłem z rocznika 87 ale mam sporo do zrobienia łącznie z lakierem i tapicerką.
Pamiętaj tylko , że to autko nie na co dzień- twarde zawieszenie, słaby skręt, długi dziób, wykaraskac sie z niego też trudne. Ale lans jest nie ma co mówić. Powodzenia w myśleniu!
- zietek
- Auto:: corvette C4
- Kontakt:
-
dzięki, dzwoniłem do gościa - upiera się że stan idealny i przebieg oryginalny (ma książkę) . Antena elektryczna niedawno przestała działać - reszta ponoć 'top zustand' . Auto opłacone i ubezpieczone takze mozna jeździć. Pomyślę nad nią. Wypada mi jeszcze negocjować cenę (bo wydaje mi się i tak dobra) czy nie zabardzo?
pzdr
pzdr
- kantor
Oczywiście że negocjować, choć jeśli rzeczywiście wszystko tip top to może nie jest to super okazja, ale że C4 będzie z latami nabierał ceny to brać.
Na Emaliowej w W-wie jest zakład gdzie chłopaki znają się bardzo dobrze an amerykanach ( ja tam robię moja vette)to może za niewielka opłata przyjadą obejrzeć i doradzić.
Cały czas się zastanawiam dlaczego ona jest w tak dobrym stanie. Nawet jak popatrzę na te felgi to jak z pod igły!
Na Emaliowej w W-wie jest zakład gdzie chłopaki znają się bardzo dobrze an amerykanach ( ja tam robię moja vette)to może za niewielka opłata przyjadą obejrzeć i doradzić.
Cały czas się zastanawiam dlaczego ona jest w tak dobrym stanie. Nawet jak popatrzę na te felgi to jak z pod igły!
- kantor
Dobry pomysł to sporo wyjaśni.
Ciekawe kto go nabył na dalszą odsprzedaż ( handlarz czy amator) bo jeśli wszystko będzie ok to ja uznaje ta vette za okazję.
W tak doskonałym stanie oryginalnym prawie się nie trafiają. Jedynie ten trochę majtkowy kolorek...sorry.
Ciekawe kto go nabył na dalszą odsprzedaż ( handlarz czy amator) bo jeśli wszystko będzie ok to ja uznaje ta vette za okazję.
W tak doskonałym stanie oryginalnym prawie się nie trafiają. Jedynie ten trochę majtkowy kolorek...sorry.
-
cześć, a jaka cena? podaj jakiś nr tel do siebie na pw jak mozesz. o vin tej vetty zapytam jutro. obecnie jest w rekach handlarza. ciekawe bo mowi że posiada ją od lata tego roku, a filmik jest z listopada zeszlego roku.. mozna wogole tak dlugo trzmac w PL auto na szwajcarskich tablicach ?
- Lukas134
- Auto:: Corvette C4 89 & C6 06
Moze to inna Vetta? Ja tak skojazylem ze wydechy tez widac na aukcji jak nowe tez na Szwajcarskich blachach kolor ten sam jedynie sciagniete paskudne odblaski i duza naklejka na zderzaku jak bedziesz dzwonil zapytaj czy wydechy nowe
- mrocco
- Auto:: Corvette C5 FRC
- Kontakt:
Tak, fale radiowe wszędzie takie same niezależnie od regionu świata. W radiach usa jest trochę inny skok częstotliwości więc nie złapiesz wszystkich stacji.VinCe pisze:to na 100% ta sama Vetta. wydech jest od MG motorsport - chlopaki z mojej okolicy. I to jest in plus bo robią naprawde super uklady wydechowe. Radio ma chyba niefabryczne. radia z aut USA działają w europie?
pzdr
- kantor
[quote="VinCe"]dzięki, dzwoniłem do gościa - upiera się że stan idealny i przebieg oryginalny (ma książkę) . Antena elektryczna niedawno przestała działać - reszta ponoć 'top zustand' . Auto opłacone i ubezpieczone takze mozna jeździć. Pomyślę nad nią. Wypada mi jeszcze negocjować cenę (bo wydaje mi się i tak dobra) czy nie zabardzo?
Jak tam VinCe? masz juz vin? Jestem ciekaw co sie wydarzy dalej
Jak tam VinCe? masz juz vin? Jestem ciekaw co sie wydarzy dalej
-