Witam z Warszawy
- MJRegul
Witam z Warszawy
Witam z Warszawy,
powoli zbliża się czas gdy będę chciał spełnić swoje marzenie z lat dziecięcych - Corvette C4 z początku lat 90'.
Auto planowo ma być używane sporadycznie w weekendy dla przyjemności, tylko wiosną i latem a tak ma stać i pięknie wyglądać w chronionym garażu.
Mam nadzieję, że to forum pomoże mi rozwiać wątpliwości i przygotować się odpowiednio do kupna wymarzonego samochodu.
Nie napalam się, chce poznać specyfikę samochodu, dobrać dla siebie najlepszy silnik, poczytać o skrzyniach biegów, dozbierać pieniądze.
W wolnych chwilach będę wertował forum i patrzył co jakiś czas na ogłoszenia tu i ówdzie. Gdy nadejdzie czas zacznę zadawać konkretne pytania.
Pozdrawiam i dziękuję forum amerykany za polecenie tego konkretnego forum
powoli zbliża się czas gdy będę chciał spełnić swoje marzenie z lat dziecięcych - Corvette C4 z początku lat 90'.
Auto planowo ma być używane sporadycznie w weekendy dla przyjemności, tylko wiosną i latem a tak ma stać i pięknie wyglądać w chronionym garażu.
Mam nadzieję, że to forum pomoże mi rozwiać wątpliwości i przygotować się odpowiednio do kupna wymarzonego samochodu.
Nie napalam się, chce poznać specyfikę samochodu, dobrać dla siebie najlepszy silnik, poczytać o skrzyniach biegów, dozbierać pieniądze.
W wolnych chwilach będę wertował forum i patrzył co jakiś czas na ogłoszenia tu i ówdzie. Gdy nadejdzie czas zacznę zadawać konkretne pytania.
Pozdrawiam i dziękuję forum amerykany za polecenie tego konkretnego forum
- -Siemion-
- Auto:: Corvette C4 40th Anniversary
Re: Witam z Warszawy
Witam. Odnajdź sobie mój post zatytułowany identycznie jak Twój (nawet jego treść jest zbliżona). Wrzuciłem go niedawno, a już jestem posiadaczem. Uważaj bo to wciąga i może się okazać, że nie będzie czasu na pytania. Powodzenia w poszukiwaniach.
- WASyL
- Mechanik/Admin
- Auto:: bmw
- Kontakt:
witam na forum, szukaj silnika TPI w wersji z MAP sensorem a nie z MAF który bywa awaryjny i drogi w zakupie. LT1 ma dużo mocy w serii ale znów MAF i do tego OPTI które potrafi być kapryśne i także jest kosztowne.
pzdr
pzdr
- MJRegul
Dziękuję Panowie, będę wertował forum.
Po głowie chodzi mi jeszcze TransAm 4gen (tylko ze względu na wygląd) ale chyba C4 wygra
Po głowie chodzi mi jeszcze TransAm 4gen (tylko ze względu na wygląd) ale chyba C4 wygra
- WASyL
- Mechanik/Admin
- Auto:: bmw
- Kontakt:
- zietek
- Auto:: corvette C4
- Kontakt:
- aro
- Auto:: Vette '79
- Kontakt:
jak nie potrzebujesz czterech krzeseł to bierz C4
Witaj!
Witaj!
The tendency is to push it as far as you can.
Vetta '79, cammed C4 LT1, anthracite wrapped, C5 front brakes.
C3 for sale --> KLIK!!!
C3 for sale --> KLIK!!!
-
- Auto:: Corvette C5, Superb II,Audi Q7, Megane
Powitać
- cadillac46
Witaj.
Polecam C4. A LT1 nie takie straszne jak go malują
Polecam C4. A LT1 nie takie straszne jak go malują
- TomCiu
- Auto:: Corvette C5 Z06 / Ford Mustang 99r.
- Kontakt:
Wiesz co, ostatnio (dwa tygodnie temu) jechałem sobie i w komisie widziałem czarną C4. Zatrzymałem się ale niestety nie było kartki z ceną i nie poszedłem się o nią pytać - tylko oglądałem ale praktycznie niczego nie wiem o C4. Z wyglądu trochę jej brakuje do ideału ale za to może być tania. Zobaczyć zawsze można skoro jesteś z Warszawy:) Nie widziałem jej na allegro itp.
Komis jest o tu:
https://www.google.pl/maps/place/Komis+ ... 20.9337649
Komis jest o tu:
https://www.google.pl/maps/place/Komis+ ... 20.9337649
C5 Z06
-
Pewnie mowa o tym aucie: http://moto.gratka.pl/tresc/chevrolet-c ... cc7e9955,1 Cena powyżej 60 000zł. Obejrzałem ją z zewnątrz ostatnio (nikogo z obsługi nie było, chociaż komis był otwarty). Cena chyba trochę wygórowana.
- aro
- Auto:: Vette '79
- Kontakt:
62 KM tanie nie są pewnie stąd ta cenaJanuszMotoryzacji pisze:Pewnie mowa o tym aucie: http://moto.gratka.pl/tresc/chevrolet-c ... cc7e9955,1 Cena powyżej 60 000zł. Obejrzałem ją z zewnątrz ostatnio (nikogo z obsługi nie było, chociaż komis był otwarty). Cena chyba trochę wygórowana.
The tendency is to push it as far as you can.
C3 for sale --> KLIK!!!
C3 for sale --> KLIK!!!
-
Przypomniałem sobie właśnie, że w komisie za szybą tego auta jest kartka, a na niej moc 327KM. Kiedyś oglądałem u nich inne auto i sprzedawca stwierdził, że w aucie nie ma klimy, a była seryjnie produkowana. Nie wiadomo więc, na ile można wierzyć w to, co tam mówią czy piszą.