Witam z Gliwic!
- Lukas134
- Auto:: Corvette C4 89 & C6 06
Re: Witam z Gliwic!
No te nowe A8 D4 4,2 TDI ma 375km w serii i pewnie cos pod 800NM wiec mimo tego ze wazy jak lokomotywa to równie dobrze pomyka nawet A8 D3 4,2 TDI po małym wirusie ma 400KM 800NM wiec obecnie nawet i na Vette znajdzie sie sporo seryjnych aut nie pozornych ale jeżeli ktoś nie chce sie ganiać po autobanach to myśle, że do normalnej jazdy te Ls1 350 koni wystarczy
- Lopez
Jeżdżę nieraz w dłuższe trasy i powiem tak, naprawdę rzadko się zdarza, żeby ktokolwiek mnie wyprzedził, a jeśli, to głównie dlatego, że zwalniam ze względu na stan nawierzchni. Liczą się umiejętności/chęci a nie konie. Pokaż mi kogoś, kto jeździ na 100% możliwości nawet tej seryjnej C5, z obrotami ciągle na czerwonym polu. Częściej chodzi o szpan albo używany sporadycznie duży zapas mocy (moim skromnym zdaniem).
-
- Auto:: Vette c5
Ze wszystkim się z tobą zgadzam,inaczej raczej też bym swojej nie kupił, mi chodzi tylko o to, że jeśli ma kolega możliwość kupienia przy nie dużej różnicy w cenie czegoś mocniejszego ,to osobiście brałbym tą mocniejszą ,mocy nigdy za wieleLopez pisze:Jeżdżę nieraz w dłuższe trasy i powiem tak, naprawdę rzadko się zdarza, żeby ktokolwiek mnie wyprzedził, a jeśli, to głównie dlatego, że zwalniam ze względu na stan nawierzchni. Liczą się umiejętności/chęci a nie konie. Pokaż mi kogoś, kto jeździ na 100% możliwości nawet tej seryjnej C5, z obrotami ciągle na czerwonym polu. Częściej chodzi o szpan albo używany sporadycznie duży zapas mocy (moim skromnym zdaniem).
-
A tak wracając do początku tego postu, to zasialiście mi trochę zamętu w głowie i zaczynam się zastanawiać nad tą forumową C5 z silnikiem ls7. Znacie tę Vettę? Czy ktoś oprócz aktualnego właściciela może mi coś o tym aucie napisać? Pozdrawiam!
- Patryk
Pieniądze są a czy tobie wystarczy na te auto umiejętności ? Tym autem ganiasz motocykleAWired pisze:A tak wracając do początku tego postu, to zasialiście mi trochę zamętu w głowie i zaczynam się zastanawiać nad tą forumową C5 z silnikiem ls7. Znacie tę Vettę? Czy ktoś oprócz aktualnego właściciela może mi coś o tym aucie napisać? Pozdrawiam!
- aro
- Auto:: Vette '79
- Kontakt:
Patryk to wcześniejszy właściciel i projektant tej fury.
The tendency is to push it as far as you can.
Vetta '79, cammed C4 LT1, anthracite wrapped, C5 front brakes.
C3 for sale --> KLIK!!!
Vetta '79, cammed C4 LT1, anthracite wrapped, C5 front brakes.
C3 for sale --> KLIK!!!
-
- Auto:: Vette c5
Przeglądnij trochę to Forum ,będziesz wszystko wiedział,bierz Ls7 i się nie zastanawiaj.AWired pisze:A tak wracając do początku tego postu, to zasialiście mi trochę zamętu w głowie i zaczynam się zastanawiać nad tą forumową C5 z silnikiem ls7. Znacie tę Vettę? Czy ktoś oprócz aktualnego właściciela może mi coś o tym aucie napisać? Pozdrawiam!
-
- Auto:: Corvette C5, Superb II,Audi Q7, Megane
Vette doinwestowane , za tą cene nie kupisz takiego drugiego.
- zietek
- Auto:: corvette C4
- Kontakt:
Djbooom pisze:Vette doinwestowane , za tą cene nie kupisz takiego drugiego.
dokladnie