Eloszki
-
- Auto:: Corvette C6 LS2
Eloszki
Witajcie,
Mam na imię Grzesiek, wiekiem też w porównaniu do Was pewnie nie grzeszę, ale 27 wiosen zobowiązuje już i mnie
Mieszkam w pięknym mieście jakim jest Kraków, mam nadzieję, że i tu poznam fanatyków Corvetty
Nie posiadam Corvetty, ale teraz stała się ona bardzo realna, założenie własnej działalności i zmiana pracy mi służy, zdecydowanie powinienem częściej decydować się ryzykować
Pracuję jako programista, choć większość mi w to nie wierzy, ale co zrobić, mogę służyć pomocą jak ktoś czegoś potrzebuje
Liczę, że pomożecie mi dobrać idealną do moich potrzeb, jak i na spotkanie, abym miał okazję zobaczyć jak takie auto wygląda i jak to chodzi.
Pozdrawiam,
Largo
Mam na imię Grzesiek, wiekiem też w porównaniu do Was pewnie nie grzeszę, ale 27 wiosen zobowiązuje już i mnie
Mieszkam w pięknym mieście jakim jest Kraków, mam nadzieję, że i tu poznam fanatyków Corvetty
Nie posiadam Corvetty, ale teraz stała się ona bardzo realna, założenie własnej działalności i zmiana pracy mi służy, zdecydowanie powinienem częściej decydować się ryzykować
Pracuję jako programista, choć większość mi w to nie wierzy, ale co zrobić, mogę służyć pomocą jak ktoś czegoś potrzebuje
Liczę, że pomożecie mi dobrać idealną do moich potrzeb, jak i na spotkanie, abym miał okazję zobaczyć jak takie auto wygląda i jak to chodzi.
Pozdrawiam,
Largo
-
- Auto:: Corvette C5, Superb II,Audi Q7, Megane
Re: Eloszki
Powitać , powodzenia w kupnie wymarzonej Vetty
- Lopez
Wcale nie jesteś najmłodszy, także relax.
Witamy i powodzenia.
Witamy i powodzenia.
- aro
- Auto:: Vette '79
- Kontakt:
Szukamy młodych ,bo mamy tu już takich emerytów co mercedesy się przesiadają
The tendency is to push it as far as you can.
Vetta '79, cammed C4 LT1, anthracite wrapped, C5 front brakes.
C3 for sale --> KLIK!!!
Vetta '79, cammed C4 LT1, anthracite wrapped, C5 front brakes.
C3 for sale --> KLIK!!!
- tatoo
- Auto:: Z06
- Michał
- Auto:: Chevrolet Corvette C5 Convertible
Cześć i powodzenia w realizacji zakupu. Kupuj szybko póki masz ulgowy ZUS, potem już będziesz im oddawać tyle że na Vette nie będzie.
- B_a_y_u
- Auto:: Vette C6 LS3 "stock"
Święta prawdaMichał pisze:...Kupuj szybko póki masz ulgowy ZUS, potem już będziesz im oddawać tyle że na Vette nie będzie.
Cześć. Powodzenia w poszukiwaniach.
Pozdr.
-
Wycfaniłem się w kontrakcie i wymusiłem na pracodawcy odpis, że po 2 latach kiedy przejdę na normalny ZUS, mają mi podnieść adekwatnie wypłatę, abym nie był stratny To taka już na początku ustalona 'wirtualna' podwyżka'Michał pisze:Cześć i powodzenia w realizacji zakupu. Kupuj szybko póki masz ulgowy ZUS, potem już będziesz im oddawać tyle że na Vette nie będzie.
Dzięki za miłe powitanie, myślę, że teraz muszę czekać na dobrą okazję i praktycznie z dnia na dzień będę ją brał, więc musi tylko pojawić się ciekawe ogłoszenie
- RADZlU
- Auto:: corvette c4; camaro 3gen;...
Witaj. A jakim modelem corvette się interesujesz?
-
C6, zwykłe, czyt. LS2, nie stać mnie pewnie na LS3 i LS7 Nie chcę szarżować z mocą i napędem, którego nie używałem od lat, więc 400KM w RWD mi w zupełności wystarczyRADZlU pisze:Witaj. A jakim modelem corvette się interesujesz?